Η δημόσια έκκληση της συζύγου του Bruce Willis: «Σας παρακαλώ, μην του φωνάζετε στο δρόμο»

Η δημόσια έκκληση της συζύγου του Bruce Willis: «Σας παρακαλώ, μην του φωνάζετε στο δρόμο»

Όπως έχει γίνει γνωστό, επιδεινώθηκε η υγεία του Bruce Willis, με την οικογένειά του να παραδέχεται πως πάσχει από άνοια.

Μάλιστα, η σύζυγός του ηθοποιού, Emma Heming, μέσα από τα social media αναφέρεται συχνά στην κατάσταση της υγείας του, ενώ αυτή τη φορά έκανε έκκληση στους παπαράτσι που τον πλησιάζουν να αποφεύγουν να του μιλούν στο δρόμο, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα μέσα από ένα βίντεο στο instagram, η Heming ανέφερε:

«Αυτό το μήνυμα απευθύνεται στους φωτογράφους και τους βιντεογράφους που προσπαθούν να βγάλουν αυτά τα αποκλειστικά πλάνα του συζύγου μου από έξοδό του: Απλά κρατήστε τις αποστάσεις σας. Ξέρω ότι αυτή είναι η δουλειά σας, αλλά ίσως πρέπει να κρατήσετε τις αποστάσεις.

Για τους ανθρώπους των βίντεο, σας παρακαλώ, μην φωνάζετε στον σύζυγό μου ρωτώντας τον πώς τα πάει ή οτιδήποτε άλλο τα “γιούχου” και τα “γιούπι”… απλά μην το κάνετε. Εντάξει; Δώστε του τον χώρο του. Επιτρέψτε στην οικογένειά μας ή σε όποιον είναι μαζί του εκείνη την ημέρα να είναι σε θέση να τον μεταφέρει από το σημείο Α στο σημείο Β με ασφάλεια».