Η διαφορετική έναρξη του Νίκου Κοκλώνη στο J2US: «Είμαστε σε σοκ από την τραγωδία»

Η διαφορετική έναρξη του Νίκου Κοκλώνη στο J2US: «Είμαστε σε σοκ από την τραγωδία»

Μετά από μια εβδομάδα απουσίας λόγω της τραγωδίας των Τεμπών, το J2US επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαρτίου.

Μάλιστα, η έναρξη ήταν διαφορετική και ο Νίκος Κοκλώνης δήλωσε πως είναι σε σοκ, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε πως το σόου απόψε θα μείνει μόνο στο διαγωνιστικό κομμάτι.

«Το J2US είναι ξανά εδώ στο καθιερωμένο ραντεβού του βράδυ Σαββάτου στον Alpha. Τίποτα όμως δεν είναι ίδιο. Κι εμείς είμαστε σε σοκ, όπως κι εσείς από την τραγωδία. Επικρατεί θλίψη και πόνος. Τα συλλυπητήριά μας στους οικείους των θυμάτων, αν και αυτά που λέω είναι λίγα και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους. Την προηγούμενη εβδομάδα, συμμετέχοντας και εμείς στο εθνικό πένθος, απείχαμε. Σήμερα επιστρέψαμε λίγο διαφορετικά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μια ευχάριστη συντροφιά. Απόψε θα είναι ένα διαφορετικό J2US. Θα μείνουμε μόνο στη διαγωνιστική διαδικασία», είπε ο Νίκος Κοκλώνης και καλωσόρισε τους κριτές.

«Τα είπες όλα Νίκο μου, όλοι νιώθουμε περίεργα, μια βαθιά λύπη, ανάμεικτα, αμήχανα αλλά είμαστε εδώ γιατί καλούμαστε να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε και ελπίζουμε να ξεχαστούμε για όσες ώρες παραμείνουμε εδώ, όσο αυτό είναι δυνατό», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου με την Δέσποινα Βανδή να προσθέτει :

«Δύσκολες ώρες και μέρες έχουμε περάσει και συνεχίζουμε να περνάμε, είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε. Δύσκολα συναισθήματα, αλλά θα προσπαθήσουμε όσο γίνεται να περάσουμε καλά».

«Όντως είναι δύσκολες μέρες, μαύρες σκοτεινές, αλλά από τη στιγμή που σκέφτομαι τι περνάνε αυτοί οι άνθρωποι οι άνθρωποι που έχασαν τους δικούς τους, μοιάζει η δική μου στεναχώρια, γελοιογραφία. Σέβομαι πολύ περισσότερο αυτό που αισθάνονται και θα προσπαθήσουμε εδώ, χωρίς υπερβολές να μην κάνουμε ένα πάρτι, αλλά ένα παιχνίδι που θα μας απομακρύνει λίγο από το μαύρο», συμπλήρωσε ο Σταμάτη Φασουλής.

«Σίγουρα η καρδιά όλων έχει ραγίσει, προσευχόμαστε για αυτούς τους γονείς που έχασαν τα παιδιά του. Θα κάνουμε το καλύτερό μας, θα φορέσουμε το χαμόγελό μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να περάσει ο κόσμος όσο γίνεται καλύτερα», ανέφερε η Καίτη Γαρμπή.