Η Demi Lovato αποκάλυψε πως γύρισε την πρώτη της ερωτική σκηνή

Η Demi Lovato αποκάλυψε πως γύρισε την πρώτη της ερωτική σκηνή

Η Demi Lovato που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μέσω μίας φωτογραφίας που ανήρτησε αποκάλυψε ότι γύρισε την πρώτη της ερωτική σκηνή.

Μπορεί για άλλες ηθοποιούς κάτι τέτοιο να μην θεωρείται και «τόσο σπουδαίο επίτευγμα», όμως για την Lovato που ασχολείται περισσότερο με το τραγούδι τα τελευταία χρόνια και τώρα μετά από αρκετό καιρό ξανά μπαίνει στον χώρο του κινηματογράφου, ήταν πολύ σημαντική και προσωπική νίκη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Demi Lovato, η συγκεκριμένη στιγμή την βοήθησε να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό της και τόνωσε την αυτοπεποίθησή της.

Ενώ για να «το γιορτάσει» ανάρτησε μία σέξι φωτογραφία της στο Instagram και στην λεζάντα της μοιράστηκε με τους followers της την εμπειρία της.

«Σήμερα έπρεπε να γυρίσω μία ερωτική σκηνή. Την πρώτη μου. Είχα λίγο άγχος, αλλά οι υπόλοιποι ηθοποιοί και η παραγωγή ήταν τόσο επαγγελματίες και τόσο σωστοί στην συνεργασία μας, που με ηρέμησαν αμέσως. Τότε, σκέφτηκα πόσο περήφανη είμαι που μπορώ επιτέλους να νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου και να κάνω κάτι τέτοιο.

Πριν, με το ζόρι έδειχνα τα χέρια μου. Και τώρα…κάνω αυτό! Παρόλα αυτά, δεν νιώθω πάντα καλά με το σώμα μου, οπότε τώρα που νιώθω τόσο σέξι, επέλεξα να δημοσιεύσω αυτή την φωτογραφία. Είναι σημαντικό να γιορτάζεις τις μικρές σου νίκες. Ένα ζήτω λοιπόν, για αυτή την σπάνια τόνωση της αυτοπεποίθησής μου και ένα ζήτω για το αμήχανο, αστείο σεξ», έγραψε η Demi Lovato στην λεζάντα του post της.