Η Courteney Cox αποκάλυψε πως ο πατέρας της ήθελε να εγκαταλείψει το Hollywood για να πουλάει πισίνες

Η Courteney Cox αποκάλυψε πως ο πατέρας της ήθελε να εγκαταλείψει το Hollywood για να πουλάει πισίνες

Καλεσμένη στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live» του Jimmy Kimmel, βρέθηκε η Courteney Cox με αφορμή την προώθησης της νέας της ταινίας “Scream 6”.

Η ηθοποιός που απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Hollywood, μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ήταν πολύ κοντά στο να πάρει μία απόφαση που θα την είχε απομακρύνει από την υποκριτική και τον ρόλο της “Μόνικα” από τα “Φιλαράκια”, μέσω του οποίου έγινε παγκοσμίως γνωστή.

Συγκεκριμένα η Cox αποκάλυψε ότι ο πατέρας της δεν ήθελε να ακολουθήσει την υποκριτική, αλλά να παραμείνει στην οικογενειακή επιχείρηση και να γίνει πωλήτρια πισινών:

«Ο μπαμπάς μου πίστευε ότι πρέπει να τα παρατήσω. Αυτό που συνέβη ήταν ότι δεν είχα δουλέψει για πάρα πολύ καιρό. Είχα χρήματα για να ζήσω μόνο για δυο εβδομάδες. Μόνο για το φαγητό».

«Μιλούσα με τον πατέρα μου και μου είπε “Cece”, όπως είναι το χαϊδευτικό μου, “πρέπει να επιστρέψεις σπίτι. Είναι μακρύς ο δρόμος από το Λος Άντζελες στην Αλαμπάμα και ήρθε ο καιρός να πακετάρεις. Είσαι πωλήτρια, είσαι πολύ καλή πωλήτρια.

Πρέπει να κάνεις αυτό που κάνεις καλύτερα. Ήξερα πάντα ότι είχα αυτή την επιλογή. Την επόμενη μέρα μου τηλεφώνησαν ότι πήρα ένα ρόλο μετά από ακρόαση που είχα κάνει για το Family Ties. Πήρα τον ρόλο της κοπέλας του Michael J.Fox», είπε η Courteney Cox.

Ωστόσο, όπως ανέφερε η Cox στην ομιλία της στη Λεωφόρο της Δόξας «η μαμά μου θα το λάτρευε όλο αυτό, αλλά ο μπαμπάς μου είχε μανία με την τηλεόραση».