Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψαν το φύλο των διδύμων που περιμένουν

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψαν το φύλο των διδύμων που περιμένουν

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη, καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους, τα δίδυμα παιδάκια τους.

Η Χριστίνα βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και το ζευγάρι είχε αποκαλύψει τον ερχομό των παιδιών τους, μέσα από μία τρυφερή φωτογραφία στο Instagram.

Αυτή τη φορά ο Σάκης και η Χριστίνα, θέλησαν να μοιραστούν το φύλο των διδύμων με τους διαδικτυακούς τους φίλους, με ένα βίντεο στα social media.

Στην λεζάντα της δημοσίευσης η Χριστίνα Μπόμπα, έγραψε πως ήταν έκπληξη και για τους δύο, ενώ όπως βλέπουμε το αγαπημένο ζευγάρι θα αποκτήσει 2 κοριτσάκια.

«Μάθαμε τα φύλλα των μωρών μας… και είμαστε τρισευτυχισμένοι!  Πριν λίγες μέρες ο γιατρός μας μας έδωσε έναν κλειστό φάκελο που πήγε απευθείας στους αγαπημένους μας φίλους που μας ετοίμασαν αυτήν την υπέροχη έκπληξη στο σπίτι μας (λιγότεροι από 9 ) ! Ανυπομονούμε για την διπλή ευλογία που έρχεται και θέλαμε αυτήν την οικογενειακή μας στιγμή να τη μοιραστούμε με την ευρύτερη οικογένεια μας… εσάς!».