Η Chrissy Teigen παλεύει με την κατάθλιψη μετά την αποβολή του 3ου της παιδιού

Η Chrissy Teigen παλεύει με την κατάθλιψη μετά την αποβολή του 3ου της παιδιού

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η Chrissy Teigen μετά την αποβολή που είχε αυτό το περασμένο φθινόπωρο.

Το μοντέλο και ο σύζυγός της, John Legend «έχασαν» το τρίτο τους παιδί λίγο πριν το κρατήσουν στην αγκαλιά τους.

Μάλιστα, το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τα δυσάρεστα νέα στα social media δημοσιεύοντας μια σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες κρατώντας στην αγκαλιά του το νεκρό μωράκι του.

Η Chrissy Teigen απείχε ένα μεγάλο διάστημα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γιατί όπως εξήγησε πάσχει από κατάθλιψη και χρειάζεται βοήθεια.

«Δεν κάνω πολλά tweet γιατί έχω πέσει στην τρύπα της κατάθλιψης, αλλά μην ανησυχείτε καθώς έχω τόση βοήθεια γύρω μου για να γίνω καλύτερα και θα γίνω σύντομα καλύτερα», έγραψε στο Twitter.

Ενώ η Chrissy Teigen μιλούσε πάντα ανοιχτά για τους αγώνες της για την ψυχική υγεία, αποκαλύπτοντας σε μία συνέντευξή της στο Glamour το 2017 ότι υπέφερε από κατάθλιψη μετά τον τοκετό του πρώτου της παιδιού, της 4χρονης σήμερα Luna.

Τον περασμένο μήνα η Chrissy Teigen έγραψε ένα άρθρο για τον ιστότοπο Medium στο οποίο αναφέρθηκε στην κατάθλιψη, την απώλεια του παιδιού της και την υποστήριξη που έλαβε για να την ξεπεράσει.

«Οι άνθρωποι λένε ότι μια τέτοια εμπειρία δημιουργεί μία τρύπα στην καρδιά. Μία τρύπα άνοιξε σίγουρα, αλλά γέμισε με αγάπη, κάτι που μου άρεσε πολύ. Δεν είναι πια άδεια. Αισθάνομαι γεμάτη», έγραψε.