Η Cate Blanchett αποκάλυψε το λόγο που αποφάσισε να αφήσει τον ρόλο της Lucille Ball στη Nicole Kidman

Η Cate Blanchett αποκάλυψε το λόγο που αποφάσισε να αφήσει τον ρόλο της Lucille Ball στη Nicole Kidman

Η Cate Blanchett ίσως είναι η καλύτερη ηθοποιός της γενιάς της, έχοντας επιτύχει με το ταλέντο της με κορυφαίες ερμηνείες σε ταινίες.

Ενώ δεν είναι τυχαίο ότι υπήρξε η πρώτη επιλογή της Amazon Prime για να υποδυθεί την σπουδαία Αμερικανίδα κωμικό Lucille Ball στη βιογραφία της, έναν ρόλο που τελικά πήρε η συμπατριώτισσα της Nicole Kidman.

«Έγινε η ταινία που έπρεπε να γίνει. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν με τον κατάλληλο τρόπο, την κατάλληλη στιγμή. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δεν οραματίζεσαι πάντα το ίδιο αποτέλεσμα και τότε παίρνει τον δρόμο του και γίνεται μια διαφορετική δουλειά», είπε η Blanchett και συνεχίζει:

«Όταν ο Francis (Ford Copolla) σου τηλεφωνεί, πρέπει να πεις ναι. Γιατί επίκειται μια επική περιπέτεια που θα αλλάξει τη ζωή σου (σ.σ: να δουλέψεις μαζί του). Βρίσκεσαι σε ένα roller coaster. Και είμαι έτοιμη για αυτό», αναφερόμενη στον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη που της πρότεινε να παίξει στην επόμενη ταινία Megapolis, του οποίου γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν προς το τέλος της χρονιάς.

Ενώ σχετικά με τη “διαδοχή” στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η Kidman έχει δηλώσει στους New York Times: «Nιώθω σαν να υπάρχει μια ιερή συμφωνία ανάμεσα σε όλους μας- όποιος τελικά πάρει κάποιον ρόλο, τότε με έναν τρόπο ο ρόλος προοριζόταν για εκείνη/ εκείνον».

Eξάλλου, η Nicole Kidman μόλις κέρδισε Χρυσή Σφαίρα Α’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία.

Ωστόσο, η κόρη της Lucille και του Desi Arnaz’s, η Lucie, δήλωσε συντετριμμένη.

«Πήρε πολύ χρόνο και τελικά την χάσαμε. Ένιωσα συντετριμμένη», είχε δηλώσει η κόρη της Lucille και του Desi Arnaz’s, η Lucie όταν αποχώρησε από την ταινία η Cate Blanchett, προσθέτοντας ότι είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς την κατάλληλη ηθοποιό που θα μπορούσε πράγματι να ενσαρκώσει τη μητέρα της.

Όταν έμαθε όμως πως η Nicole Kidman θα ήταν η επόμενη επιλαχούσα, χάρηκε σημειώνοντας πως τουλάχιστον ο ρόλος θα δοθεί σε κάποια από την Αυστραλία.