Η Cardi B πλήρωσε 84.681 δολάρια σε τεστ κορωνοϊού για το νέο της κλιπ

Η Cardi B πλήρωσε 84.681 δολάρια σε τεστ κορωνοϊού για το νέο της κλιπ

Η Cardi B κυκλοφόρησε το νέο της κλιπ μαζί με την Megan Thee Stallion για το τραγούδι WAP, το οποίο και σύμφωνα με το αμερικανικό People, χτύπησε αμέσως κορυφή.

Το τραγούδι με τους ακατάλληλους στίχους οπτικοποιήθηκε μέσα στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα η Cardi B να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας αναφορικά με τον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Ήταν κάπως περίεργο να γυρίζεις το βίντεο στην εποχή του κορωνοϊού» δήλωσε σε συνέντευξή της η Cardi B και αποκάλυψε πως ξόδεψε 84.681 δολάρια μόνο σε τεστ για τον κορωνοϊό. «Για παράδειγμα, έπρεπε να ξοδέψουμε 84.681 δολάρια μόνο για τεστ. Όλοι όσοι βρίσκονταν στο γύρισμα έπρεπε να ελεγχθούν για κορωνοϊό» είπε η ράπερ.

Η εκκεντρική καλλιτέχνις εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά συνοδεία διάφορων ζώων στο κλιπ, τα οποία όπως είπε, για λόγους ασφαλείας, δεν ήρθαν σε επαφή με εκείνη και τους χορευτές. «Είχαμε μια τίγρη και μια λεοπάρδαλη εκεί, αλλά δεν γυρίζαμε μαζί τους για λόγους ασφαλείας και εξαιτίας της πανδημίας. Ενώσαμε τις σκηνές στη συνέχεια» δήλωσε η Cardi B.

Οι εικόνες στο κλιπ, αλλά και οι απρεπείς στίχοι στο νέο τραγούδι της Cardi B προκάλεσαν για μια ακόμη φορά αντιδράσεις στις ΗΠΑ. «Δεν πίστευα πως το τραγούδι ήταν τόσο αθυρόστομο όσο λένε. Αλλά είμαι συνηθισμένη σε αυτό. Είμαι τόσο φρικιό που δεν πίστευα πως θα ήταν τόσο μεγάλο θέμα. Δεν πίστευα ότι ο κόσμος θα σκεφτόταν πως είναι τόσο άκομψη αυτή η λέξη» σχολίασε η Cardi B, αναφερόμενη στην κατ’ επανάληψη χρήση μιας απρεπούς λέξης για το γυναικείο γεννητικό όργανο στο τραγούδι της.