Η Cameron Diaz δημιούργησε το δικό της κρασί

Η Cameron Diaz δημιούργησε το δικό της κρασί

Η Cameron Diaz αποτελεί μια από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του Hollywood, με το πλατύ χαμόγελό της, το sexy κορμί και το νάζι της να την έχουν κάνει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον πολλών σκηνοθετών και παραγωγών οι οποίοι χωρίς δεύτερη σκέψη της χάρισαν ρόλους που όλοι μας θυμόμαστε.

Όπως είναι γνωστό, η Cameron Diaz λατρεύει τα ροζέ κρασιά και γι’ αυτό το λόγο δημιούργησε το δικό της.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός να απέχει από τα κινηματογραφικά πλατό, ωστόσο από ότι φαίνεται δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια.

Μάλιστα, αφού έφερε στο κόσμο το πρώτο της παιδί με τον τραγουδιστή Benji Madden αποφάσισε να ασχοληθεί και με το επιχειρείν.

Συγκεκριμένα ως λάτρης της καλής ζωής και κυρίως του καλού κρασιού η Cameron Diaz αποφάσισε μετά από τις Mary J. Blige και Sarah Jessica Parker να επενδύσει στην οινοποιία δημιουργώντας το δικό της κρασί με την ονομασία AVALINE.

Το συγκεκριμένο brand πρόκειται για ροζέ κρασί φτιαγμένο από βιολογικά σταφύλια που καλλιεργούνται στη βόρεια Ισπανία και την Προβηγκία και περιλαμβάνει ποικιλίες με λευκά, ροζέ και κόκκινα κρασιά.

Ενώ εκτός από βιολογικά είναι vegan και χωρίς συντηρητικά.

Το λευκό είναι ξηρό και τραγανό, με προέλευση από την Ισπανία και μπορεί κανείς να το απολαύσει μόνο του ή με το φαϊ του. Όσο για το ροζέ, είναι Γαλλικής προελεύσεως και διαθέτει νότες από πεπόνι και ξύσμα εσπεριδοειδών.

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου της προώθησης των προϊόντων, τα κρασιά Avaline αποτελούνται από οργανικά σταφύλια, είναι απαλλαγμένα από περιττά πρόσθετα, ώστε να καταλήγουν σε μια καθαρή, τραγανή και δροσιστική γεύση.

Για το νέο της αυτό επαγγελματικό εγχείρημα η ηθοποιός συνεργάστηκε με την πολύ καλή της φίλη Katherine Power, με το AVΑLINE να βρίσκεται ήδη στις περισσότερες κάβες της Αμερικής ενώ η online τιμή του κυμαίνεται γύρω στα 20 δολάρια ανά μπουκάλι.

Όσο για το όνομα που επέλεξαν, αυτό προήλθε από ιστότοπο με ονόματα για μωρά. «Είχαμε συζητήσει για το όνομα τόσες πολλές φορές που κοντεύαμε να τρελλαθούμε. Κυκλοφορούν χιλιάδες κρασιά στην αγορά, ώστε όλα τα ονόματα που σκεφτόμασταν και προτείναμε να είχαν χρησιμοποιηθεί. Αρχίσαμε λοιπόν να κοιτάζουμε λίστες με ονόματα για μωρά που είχα κρατήσει όταν έψαχνα για τον έξι μηνών γιό μου. Μέχρι που βρήκαμε το Άβαλιν και είπαμε ”Ναι, αυτό είναι”», εξήγησε η Cameron Diaz.

Το κρασί που έχει δημιουργήσει, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αγάπες της και αυτό το βλέπουμε και στις αναρτήσεις που κάνει στα προσωπικά της social media, αφού δεν είναι μόνο η προώθηση που κάνει με διάφορα videos είναι και τα coctails που φτιάχνει με αυτό.

Το Avaline είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες κάβες στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον ιστότοπο, drinkavaline.com.