Η Ariana Grande μοίρασε δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονται σε νοσοκομείο του Manchester

Η Ariana Grande μοίρασε δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονται σε νοσοκομείο του Manchester

Η Ariana Grande ως άλλος Άγιος Βασίλης, χάρισε χαμόγελα σε παιδιά τα οποία βρίσκονται σε νοσοκομεία παίδων του Manchester, αφήνοντάς τους δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια είναι γνωστό πως έχει μακροχρόνια σχέση με τη φιλανθρωπική οργάνωση Royal Manchester Children’s Hospital, μετά από την επίθεση στο Manchester Arena το 2017, στην οποία σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι.

Μάλιστα, η φιλανθρωπική οργάνωση του νοσοκομείου κοινοποίησε στα social media φωτογραφίες των δώρων κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ευχαριστώντας τη δημοφιλή τραγουδίστρια.

«Σ’ ευχαριστούμε, Αριάνα! Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που λάβαμε χριστουγεννιάτικα δώρα για τους μικρούς μας ασθενείς από την Ariana Grande» δημοσιεύτηκε στο Twitter και το Instagram.

Τα δώρα από την Ariana Grande διανεμήθηκαν σε μωρά, παιδιά και εφήβους σε παιδιατρικούς θαλάμους στο Βασιλικό Νοσοκομείο Παίδων του Μάντσεστερ, στα Νοσοκομεία Trafford, στο Νοσοκομείο Wythenshawe και στο Γενικό Νοσοκομείο του Βόρειου Μάντσεστερ.

«Είναι συγκινητικό που η Αριάνα για άλλη μια φορά με τόση αγάπη έκανε αυτή την ειδική δωρεά στην οικογένεια των νοσοκομείων μας» δήλωσε η Τάνια Χάμιντ, προσωρινή διευθύντρια του Manchester Foundation Trust Charity, στην ανάρτηση στο Instagram.

«Γνωρίζουμε ότι το Μάντσεστερ, και συγκεκριμένα το Βασιλικό Νοσοκομείο Παίδων του Μάντσεστερ, κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Αριάνα».

Ωστόσο, η 29χρονη τραγουδίστρια παρέδωσε 1.000 δώρα σε παιδιά στο Manchester που νοσηλεύονταν τα Χριστούγεννα. Το 2020, έδωσε ένα κουπόνι Amazon 100 λιρών σε κάθε νεαρό ασθενή στο Βασιλικό Νοσοκομείο Παίδων του Μάντσεστερ και στο Βασιλικό Ιατρείο του Manchester.

Επίσης, τα τελευταία πέντε χρόνια, η Ariana Grande διατηρούσε στενούς δεσμούς με το Manchester και μάλιστα έγινε επίτιμη πολίτης μετά τη συναυλία της στο One Love Manchester, που πραγματοποιήθηκε για να συγκεντρώσει χρήματα για τα θύματα της επίθεσης στο Manchester Arena, λίγες εβδομάδες μετά τη βομβιστική επίθεση.