Η αποκάλυψη του Παντελή Τουτουντζή για την συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision και την λιποθυμία που είχε

Η αποκάλυψη του Παντελή Τουτουντζή για την συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision και την λιποθυμία που είχε

Στο live του J2US με θέμα την Eurovision, η Λουίζα Πυριόχου και ο Biased Beast ερμήνευσαν το «Fuego» της Ελένης Φουρέιρα.

Μάλιστα, μετά την εμφάνιση της Λουίζας και του Beast, ο Νίκος Κοκλώνης κάλεσε στην σκηνή τον Παντελή Τουτουντζή που είχε επιμεληθεί το μακιγιάζ της Ελένης Φουρέιρα στο μουσικό διαγωνισμό.

Ο Παντελής Τουτουντζής αναφέρθηκε στην συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα και όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο από τις εξαντλητικές πρόβες.

«Ήμουν στην αποστολή σαν makeup artist, φύγαμε 26η θέση και τρέμαμε από τον φόβο μας μέσα στο αεροπλάνο. Της λέω άκου άμα πάμε άπατοι θα πάμε Ίμπιζα να κρυφτούμε και μετά από έξι μήνες Ελλάδα. Στην πρώτη πρόβα, στην πρώτη ώρα που ανέβηκε πάνω στη σκηνή γιατί δεν το είχαμε δείξει τι κάνει η Ελένη πάνω στη σκηνή, έγινε χαμός. Όλοι οι δημοσιογράφοι σήκωσαν απότομα το κεφάλι τους και άρχισαν και έγραφαν σε όλα τα sites. Βρεθήκαμε σε μία ώρα στην 2η και 1η θέση, πανικός δεν περιγράφεται.

Έγινε στρατιώτης, την ξέρεις την Ελένη πως είναι το έδωσε όλο, στην πρόβα που κάναμε για την επιτροπή, από τις πολλές πρόβες από την πολύ πίεση, από την πολύ δουλειά, είναι έτοιμη μέσα στα γκλίτερ, μέσα στην παγιέτα και τραβάει μια λιποθυμία. Λιποθυμία κανονική από εξάντληση και την σηκώνουμε, την συνεφέρουμε και λέμε να πάμε σε έναν γιατρό και λέει το χω και βγήκε», ανέφερε ο Παντελής Τουτουντζής.

Να θυμίσουμε πως η Ελένη Φουρέιρα είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision με το «Fuego» το 2019, όπου είχε κατακτήσει την 2η θέση.