Η αποκάλυψη του Κώστα Μπακογιάννη για τη γνωριμία της Σίας Κοσιώνη με τη μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη

Η αποκάλυψη του Κώστα Μπακογιάννη για τη γνωριμία της Σίας Κοσιώνη με τη μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύζυγό του Σία Κοσιώνη και στη σχέση της συζύγου του με την μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη.

Μάλιστα, ο Κώστας Μπακογιάννης αποκάλυψε την πρώτη γνωριμία τους.

«Νομίζω ότι η μητέρα μου είχε περισσότερο άγχος την πρώτη φορά που συνάντησε τη Σία επίσημα ως σχέση μου. Είναι και οι δυο πολύ ισχυρές και δυναμικές προσωπικότητες που ταίριαξαν και έδεσαν πάρα πολύ γρήγορα. Έχουν τη δική τους χημεία. Νομίζω έχουν αδυναμία η μια στην άλλη», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Όσον αφορά την καθημερινότητα με τα παιδιά στο σπίτι τους, ο Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε: «Δε συντονιζόμαστε πάντα όλοι μέσα στο σπίτι. Δε νομίζω ότι υπάρχει σπίτι που να συντονίζονται όλοι, αυτά γίνονται μόνο στο Hollywood. Η αλήθεια είναι ότι, είμαστε ένα σπίτι με πάρα πολλή αγάπη. Η γιαγιά μου έλεγε ότι, από την πολλή αγάπη δεν έπαθε κανείς τίποτα. Αυτή την αγάπη τη μοιραζόμαστε. Το αγκαλιά και φιλί είναι στάνταρ από το πρωί μέχρι το βράδυ… Μας αρέσει να συζητάμε τα πράγματα. Στο τέλος της ημέρας λέμε στα παιδιά μας, “σ’ αγαπώ και είμαι περήφανος για σένα”΄. Έτσι τελειώνει η μέρα μας…».