Η αποκάλυψη της Τόνιας Σωτηροπούλου για το σχέδιο του νυφικού της και οι δύο άνθρωποι που την πάντρεψαν με τον Κωστή Μαραβέγια

Η αποκάλυψη της Τόνιας Σωτηροπούλου για το σχέδιο του νυφικού της και οι δύο άνθρωποι που την πάντρεψαν με τον Κωστή Μαραβέγια

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν από το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας, καθώς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο γάμος τους έμεινε κρυφός μέχρι την τελευταία στιγμή, ενώ πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό κύκλο με μόλις 10 καλεσμένους.

Ένα 24ωρο μετά τον γάμο τους, η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε στο Instagram τα πρώτα στιγμιότυπα.

Η ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανέβασε 4 φωτογραφίες με το πανέμορφο νυφικό της, για το οποίο αποκάλυψε πως είπε στον κουμπάρο της, Γιάννη Ράπτη να το σχεδιάσει όπως ήθελε εκείνος. Τελικά το αποτέλεσμα τη δικαίωσε.

Ενώ η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε ακόμη πως οι κουμπάροι στον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια ήταν δύο. Ο Γιάννης Ράπτης και ο Γιώργος Μπουκουβάλας.

«Το όμορφο αυτό νυφικό το έφτιαξε κυριολεκτικά με τα χέρια του ο ένας από τους δυο κουμπάρους μας @giannisraptis (ο δεύτερος είναι ο @georgeboukouvalas) και ο αγαπημένος @dimitrismastrokalos δηλαδή οι @mirodesigners . Είπα στον Γιάννη να κάνει όπως θέλει το νυφικό μου γιατί ποτέ δεν το είχα σκεφτεί. Γιάννη και Δημήτρη σας ευχαριστώ, ακόμα και να το είχα σκεφτεί δεν θα ήταν ποτέ κάτι τόσο όμορφο» έγραψε η Τόνια Σωτηροπούλο στην λεζάντα του post της.