Η αποκάλυψη της Λάουρας Νάργες για το όνομα που θα δώσει στον γιο της και η επισημοποίηση της σχέσης της με τον Χρήστο Σαντικάι

Η αποκάλυψη της Λάουρας Νάργες για το όνομα που θα δώσει στον γιο της και η επισημοποίηση της σχέσης της με τον Χρήστο Σαντικάι

Στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”, μίλησε η Λάουρα Νάργες.

Η ραδιοφωνική παραγωγός που ανυπομονεί να γίνει για πρώτη φορά μαμά και να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της Χρήστο Σαντικάι, έκανε μια αποκάλυψη για το όνομα που θα δώσει στον γιο της αλλά και για την επισημοποίηση της σχέσης της με τον τραγουδιστή.

«Αισθάνομαι πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν. Επιτέλους μπορώ να απολαύσω τη φάση της εγκυμοσύνης. Ετοιμάζουμε το επόμενο βήμα στη σχέση μας με το Χρήστο, αλλά δε λέμε ακόμα πολλές λεπτομέρειες. Θα το τακτοποιήσουμε το ζητούμενο.

Το παιδικό δωμάτιο το ετοιμάζουμε σιγά – σιγά. Ελπίζω να κάνουμε πέντε παιδιά. Αλλιώς το λιγότερο τρία. Ξέρουμε το όνομα που θα δώσουμε στο μπέμπη μας από τον πρώτο μήνα. Δε θα το πούμε ακόμα, θα είναι ένα όνομα που δεν υπάρχει στην οικογένεια, αλλά είναι σημαντικό για την Ελλάδα. Στην οικογένειά μου ανακοινώσαμε μαζί με το Χρήστο την εγκυμοσύνη. Αισθάνομαι τέλεια που σε λίγο καιρό θα με φωνάζουν μαμά.

Ήταν πολύ δύσκολη η εγκυμοσύνη μου τους πρώτους μήνες. Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες να τους έρθει εύκολα. Είχα άγχος αν θα πάθει τίποτα το μωρό και κάναμε συχνά εξετάσεις. Το μωρό είναι μια χαρά. Από τη στιγμή που είναι εντάξει το μωρό, αντέχω. Δε με ένοιαζε το φύλο του μωρού, αλλά το ένιωθα ότι θα είναι αγόρι από την πρώτη στιγμή», είπε η Λάουρα Νάργες.