Η αποκάλυψη της Ιωάννας Παππά για το «προφητικό» όνειρο που είχε δει λίγο πριν μάθει ότι ήταν έγκυος

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Παππά για το «προφητικό» όνειρο που είχε δει λίγο πριν μάθει ότι ήταν έγκυος

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν”, βρέθηκε η Ιωάννα Παππά.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο χάρισμα της διαίσθηση που έχει καταλάβει ότι διαθέτει αποκαλύπτοντας μάλιστα και το “προφητικό” όνειρο που είδε λίγες μέρες πριν μάθει ότι ήταν έγκυος.

«Κάτι που συμβαίνει, ειδικά μέσα στο σώμα σου, το καταλαβαίνεις. Εγώ έχω και μια αίσθηση ότι μπορεί να συμβεί κάτι και σε έναν διπλανό μου άνθρωπο μερικές φορές. Έχω μια διαίσθηση αλλά κυρίως για άσχημα πράγματα, όχι για καλά. Οι φίλοι μου, μού λένε “μη με δεις στον ύπνο σου”. Αυτό με το παιδί μου ήταν το πιο όμορφο που μου συνέβη.

Ήταν έγκυος η κουνιάδα μου. Δε το ήξερα ότι θα γεννήσει εκείνη τη μέρα. Το προηγούμενο βράδυ, είδα ένα όνειρο, ένα μωράκι ξανθό με μπουκλίτσες, πολύ χαρούμενο, που να βγάζει μπουρμπουλήθρες μέσα σε νερό. Λέω στον άντρα μου τον Κώστα, “η Λένα θα γεννήσει γιατί είδα ένα μωρό”. Και όντως γέννησε την ίδια μέρα. Λίγες ημέρες μετά, έμαθα ότι είμαι έγκυος. Κάπως έτσι κατάλαβα ότι το όνειρο ήταν για μένα γιατί το είδα ξανθό. Μάλλον ένιωσα ότι κάτι συμβαίνει στο σώμα μου» είπε η Ιωάννα Παππά.