Η αποκάλυψη της Χριστίνας Μπόμπα για τις αποτυχημένες προσπάθειες να μείνει έγκυος και οι δυσκολίες που είχε στον 2ο μήνα

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Μπόμπα για τις αποτυχημένες προσπάθειες να μείνει έγκυος και οι δυσκολίες που είχε στον 2ο μήνα

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης διανύουν την ποιο όμορφη περίοδο στη ζωή τους, καθώς σε λιγότερο από τρεις μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Συγκεκριμένα η Χριστίνα που διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους followers της διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή το φορά η Χριστίνα Μπόμπα δε δίστασε να αποκαλύψει μέσω Instagram πως με τον Σάκη Τανιμανίδη προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί εδώ και 2-3 χρόνια.

«Αυτή η φωτογραφία είναι από την ημέρα που μάθαμε τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μας μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων. Για πολλούς από εμάς ο δρόμος για το μεγαλύτερο όνειρο, να γίνουμε γονείς, δεν είναι εύκολος. Αλλά θέλει πίστη και να μην απογοητευόμαστε. Όταν έρθει τα ξεχνάς όλα και χαίρεσαι το πιο πολύτιμο δώρο. Στέλνουμε από καρδιάς τις ευχές μας σε όλους σας», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Ενώ η ίδια παράλληλα αποκάλυψε πως στον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της είχε πολλές ναυτίες.