Η αποκάλυψη της Ανθής Σαλαγκούδη για το που πήγαιναν οι παίκτες του Survivor τουαλέτα

Η αποκάλυψη της Ανθής Σαλαγκούδη για το που πήγαιναν οι παίκτες του Survivor τουαλέτα

Καλεσμένη στην εκπομπή «Tik Talk» του Αντώνη Σρόιτερ, βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη και μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι στο reality επιβίωσης έχασε 7 κιλά και όταν βγήκε πήρε 10.

Ενώ η Ανθή Σαλαγκούδη ξεκαθάρισε πως η παραγωγή δεν είχε για τους παίκτες χημικές τουαλέτες, ενώ αποκάλυψε πως το πιο δύσκολο πράγμα για εκείνη ήταν η πείνα.

«Για μένα ήταν αρκετά άγρια η κατάσταση στο Survivor. Έχασα 7 κιλά. Μπήκα 55 κιλά. Τώρα είμαι 58 κιλά. Είμαι σχεδόν 10 κιλά πιο πάνω. Με το που βγήκα έτρωγα ό,τι έβλεπα ακατάπαυστα. Είμαστε συνέχεια άπλυτοι. Πλενόμαστε μόνο στην παραλία. Με τα αθλήματα είχαμε παραπάνω βρωμιά. Για μια γυναίκα ήταν δύσκολα. Για μένα ήταν σοκ αρχικά. Και το θέμα της τουαλέτας που ήταν ακόμη πιο σημαντικό. Δεν υπάρχουν χημικές τουαλέτες. Μηδέν. Παίζει θάμνος, χώμα, παραλία.

Ό,τι βρούμε. Δεν έχει ο καθένας τον θάμνο του. Όπου βρίσκει ο καθένας. Αυτό ήταν αρχικά για μένα το σοκ το μεγάλο. Μεγαλύτερη δυσκολία για μένα τουλάχιστον και τα περισσότερα παιδιά ήταν η πείνα. Ήταν το μόνο που δε φοβόμουν και τελικά είδα πως είναι το πιο δύσκολο από όλα. Πολλές φορές δεν είχαμε την ενέργεια να σηκωθούμε από το σανίδι» είπε η Ανθή Σαλαγκούδη.