Η αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το YFSF και το “κόψιμο” του Ίαν Στρατή

Η αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το YFSF και το “κόψιμο” του Ίαν Στρατή

Oι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την προσωπική ζωή του Κώστα Δόξα που είδαν το φως της δημοσιότητας, έφεραν αλλαγές στο show μεταμφιέσεων “Your Face Sounds Familiar -All star” στο οποίο συμμετείχε ο τραγουδιστής.

Μάλιστα, μετά τις δημόσιες καταγγελίες της πρώην συζύγου του Μαρίας Δεληθανάση για ενδοοικογενειακή βία, ο Κώστας Δόξας αποφάσισε να αποχωρήσει από το show προκειμένου να αφοσιωθεί σε αυτή τη δικαστική διαμάχη αλλά και για να μη δημιουργήσει τυχόν προβλήματα στην παραγωγή.

Αρχικά είχε αποφασιστεί να προβληθεί κανονικά το σημερινό επεισόδιο μιας και η εκπομπή είναι μαγνητοσκοπημένη. Στην όμως η παραγωγή του ΑΝΤ1, αποφάσισε να μοντάρει το επεισόδιο και να κόψει τις σκηνές του Κώστα Δόξα.

Ωστόσο αυτή η απόφαση, εξαφάνισε ακόμη έναν διαγωνιζόμενο, τον Ίαν Στρατή.

Συγκεκριμένα, ενώ όλοι περίμεναν να δουν τον Ίαν να μεταμορφώνεται σε Νατάσα Θεοδωρίδου αυτό δεν έγινε ποτέ, αφού όπως εξήγηση ο ίδιος η εμφάνιση αυτή “κόπηκε” από το σημερινό επεισόδιο, αναφέροντας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

“Mετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το YFSF στο σημερινό επεισόδιο δε θα εμφανιστώ ούτε εγώ αφού είχαμε πραγματοποιήσει κοινό act ως ντουέτο Νατάσα Θεοδωρίδου και Τριαντάφυλλος. Θα τα πούμε την επόμενη Κυριακή”.