Η απίθανη ιστορία της Ελένης Μενεγάκη στα… μπουζούκια

Η απίθανη ιστορία της Ελένης Μενεγάκη στα... μπουζούκια

Με αφορμή συνέντευξη του Λευτέρη Πανταζή στην εκπομπή «Ελένη», η Ελένη Μενεγάκη γύρισε τον χρόνο πίσω στα χρόνια του «Πρωινού Καφέ» και θυμήθηκε μια ιστορία, όταν πήγε άρον άρον σε νυχτερινό μαγαζί για να… σώσει την ομάδα της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι ένα βράδυ και ενώ την περίμεναν στα μπουζούκια, εκείνη την είχε πάρει ο ύπνος, αλλά τη ξύπνησε ο παραγωγός της για να πάει στο μαγαζί που όλοι την περίμεναν.

«Θυμάμαι πριν πάρα πολλά χρόνια, επί Πρωινού Καφέ. Τα πρώτα μου χρόνια, τότε που μου άρεσε και άντεχα να ξενυχτήσω, άσχετα που κοιμόμουν κάποιες φορές εκεί… Έτερον εκάτερον, περνούσα πολύ ωραία.

Θυμάμαι μία φορά που με πήρε ο τότε παραγωγός μου, ο Στέλιος Αντωνιάδης και μου λέει “που είσαι ρε; Άσε τις βλακείες και έλα όπως είσαι, γιατί θα μας βάλουν να πλύνουμε όλα τα πιάτα του μαγαζιού, εσένα περιμένουν να δουν” και του απάντησα εγώ ότι κοιμόμουν..

Δεν θα το ξεχάσω. Να σέρνομαι εγώ. Έβαλα πλάτη, θα άφηνα την ομαδάρα μου έτσι; Ήρθε η Ελενίτσα, λίγο τσίμπλα, λίγο υπνηλία…» είπε η Ελένη συζητώντας με τους συνεργάτες της.