Η απάντηση του Σπύρου Δημητρίου στις φήμες που θέλουν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη έγκυο

Η απάντηση του Σπύρου Δημητρίου στις φήμες που θέλουν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη έγκυο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, βρέθηκε ο Σπύρος Δημητρίου.

Ο δικηγόρος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύζυγό του Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Το βράδυ μετά την κηδεία του πατέρα μου ήθελα να βγω. Με πήρε η Σάννυ (Μπαλτζή) και μου πρότεινε να βγούμε για ποτό. Όχι ένα… Τριάντα ήθελα! Άλλο που δεν ήθελα στη φάση που ήμουν. Και εκεί ήταν και η Ελεωνόρα. Τότε μας σύστησαν, η Ελεωνόρα με γνώριζε φατσικά. Και της λέω: “Για να μην μακρηγορώ, είμαστε ζευγάρι και δεν το ξέρεις”.

Προτιμήσαμε η σχέση αυτή να εξελιχθεί μέσα από τον γάμο. Και της είπα πως αν πετύχει, πέτυχε. Αν δεν πετύχει, εκτός από το διαζύγιο, θα έχουμε μια ιστορία της προκοπής να διηγηθούμε σε σχέση με παλιά. Φαίνεται να πετυχαίνει πάρα πολύ. Εγώ θα το συνιστούσα σε όλους» είπε αρχικά ο Σπύρος Δημητρίου για τη γνωριμία του με την τραγουδίστρια.

Μεταξύ άλλων ο Σπύρος Δημητρίου απάντησε στις φήμες εγκυμοσύνης που κυκλοφόρησαν για τη σύζυγό, τις οποίες και διέψευσε.

«Από ότι βλέπεις μέχρι τώρα δεν… Μακάρι να ήταν έτσι. Και με ένα παιδί μπορείς να ευχαριστηθείς. Δεν νομίζω ότι σε περιορίζει», είπε ο Σπύρος Δημητρίου εξηγώντας πως ένα παιδί δεν περιορίζει την ευτυχία ενός ζευγαριού.