Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στο Νίκο Μουτσινά: «Δεν ανήκει στο σωματείο και δεν…»

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στο Νίκο Μουτσινά: «Δεν ανήκει στο σωματείο και δεν...»

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας που βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου ημερολογίου του ΤΑΣΕΗ.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, μεταξύ άλλων απάντησε στον Νίκο Μουτσινά που μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ανέφερε πως θα έπρεπε το σωματείο να βγάλει ανακοίνωση, ώστε να μην πραγματοποιηθεί καμία θεατρική παράσταση κατά τη διάρκεια του τριήμερου εθνικού πένθους για τα Τέμπη.

«Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση ότι το ΣΕΗ δεν έβγαλε ανακοίνωση την Τετάρτη να μην παίξει κανένα θέατρο και παίξαμε. Παρ’ όλα αυτά ο παραγωγός πήρε τηλέφωνο στο υπουργείο και είπε “τι κάνουμε;” και ότι τι σημαίνει το τριήμερο εθνικό πένθος; Για το υπουργείο σήμαινε ότι απλά δεν θα γίνουν δημόσιες εκδηλώσεις, τα θέατρα φυσικά και θα παίξουν κανονικά.

Δεν υπάρχει λόγος να μην παίξεις θέατρο, χαζός είσαι; Και να κάνουμε ενός λεπτού σιγής, την οποία και κάναμε και αυτό ήταν. Κάπως ενοχλήθηκα, γιατί δυο εβδομάδες τρέχουμε σε εσάς που μας ακούτε να βοηθήσετε γι’ αυτό που συνέβη στο κλάδο των ηθοποιών και δεν έβγαλε μια ανακοίνωση το ΣΕΗ να μην παίξουμε την Τετάρτη, το οποίο ήταν αρκετά εκνευριστικό» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Επειδή ο Νίκος είναι και φίλος, είναι ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος, ο οποίος όμως, επειδή δεν ανήκει στο σωματείο, δεν έχει έρθει να γραφτεί όπως τον έχω παρακαλέσει, δεν γνωρίζει τις διαδικασίες.

Ήταν λίγο άστοχη η τοποθέτησή του. Παρ’ όλα αυτά, επειδή είναι ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος δεν μπορώ να κρίνω την υπερευαισθησία του, επειδή έκρινε ότι το ΣΕΗ θα έπρεπε… Το ΣΕΗ δεν είναι ενός ανδρός αρχή και ξαφνικά να λέει “σήμερα θα κλείσω τα θέατρα”, δεν γίνεται έτσι».