Η απάντηση του Σάββα Πούμπουρα για την αντίδραση της Τζένης Μελιτά στο Best Friend’s Fear

Η απάντηση του Σάββα Πούμπουρα για την αντίδραση της Τζένης Μελιτά στο Best Friend’s Fear

Η Τζένη Μελιτά ήταν ένα από τα «θύματα» του Σάββα Πούμπουρα και της εκπομπής Best Friend’s Fear.

Η παρουσιάστρια, βρέθηκε μαζί με ένας φίλο της σε ένα σπίτι για να συζητήσουν κάτι επαγγελματικό.

Κάποια στιγμή η Τζένη Μελιτά αναγκάστηκε να μείνει μόνη με την κόρη του ιδιοκτήτη μέχρι που άρχισαν να συμβαίνουν μεταφυσικά πράγματα.

Ωστόσο, η Τζένη Μελιτά φοβήθηκε πάρα πολύ και έφυγε από το σπίτι αφήνοντας μόνο το κοριτσάκι. Η αντίδραση της προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια, τόσο στα social media όσο και στο youtube.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Σάββας Πούμπουρας, θέλησε με ένα βίντεο που ανήρτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, να υποστηρίξει την Τζένη Μελιτά, αλλά και την αντίδραση που είχε.

«Επειδή έχει γίνει ένας χαμός με την αντίδραση της Τζένης Μελιτά, ήθελα να πω δυο πράγματα. Όποιον και να ρωτήσω αυτή τη στιγμή, όσες ταινίες τρόμου και αν έχει δει και του πω πιστεύεις στα φαντάσματα, θα μου πει όχι.

Όταν, όμως, δημιουργώ τρεις φορές ένα σκηνικό, που έχει να κάνει με φαντάσματα, με πράγματα τα οποία δεν έχετε ιδέα ότι στήσαμε εκεί πέρα, με θορύβους που δεν βγαίνουν στην τηλεόραση, με υπόκωφους βόμβους, με ‘ένα σκηνικό με περίεργες φωνές, με πράγματα που κινούνται, έστω ένας από εσάς θα μπει στη διαδικασία και θα πει, ρε σεις μήπως υπάρχουν φαντάσματα.

Το σκηνικό είναι σοβαρό, δεν στήσαμε μια απλή φάρσα και καταλαβαίνω απόλυτα, είναι πολύ φυσιολογικό για κάποιον να πανικοβληθεί τόσο πολύ, ώστε να σηκωθεί να φύγει. Επειδή ακούγαμε τις κλήσεις της Τζένης Μελιτά, η Τζένη έφυγε από το σπίτι όταν είχε ενημερωθεί ότι ο πατέρας του παιδιού και ο συνεργάτης ήταν σχεδόν δύο λεπτά από το σπίτι. Η Τζένη διαχειρίστηκε πάρα πολύ καλά τον πανικό της και έφυγε όταν ΄ένιωσε ότι πρέπει να φύγει γιατί δεν άντεχε άλλο.

Η Τζένη είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και θα γίνει μια υπέροχη μάνα όταν το αποφασίσει. Είναι γλυκύτατη για όσους δεν την ξέρετε και δεν έχω να πω κάτι άλλο. Βάλτε λίγο τον εαυτό σας στη θέση της και στη θέση του καθενός να βρισκόταν σε ένα τέτοιο σκηνικό. Ας μην ανοίγουμε πολύ εύκολα το στόμα και να πετάμε κατηγορίες και προσβολές, γιατί ποτέ δεν ξέρετε σε τι θέση φτάνει αυτός ο άνθρωπος κυρίως με το ψυχολογικό bullying που τρώει, παρά με τη φάρσα που μπορεί να του κάνω εγώ…», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.