Η απάντηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην σεξιστική επίθεση που δέχτηκε η Μαρία Σάκκαρη: «Σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν…»

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην σεξιστική επίθεση που δέχτηκε η Μαρία Σάκκαρη: «Σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν...»

Για «σεξιστική και χυδαία επίθεση» κάνει λόγο ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, απαντώντας στην απίστευτη ανάρτηση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, που στοχοποιεί την πρωταθλήτρια του τένις Μαρία Σάκκαρη.

«Ζούμε στην χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού. Γκόμενος: αυτός με τον οποίος κάποια/ος έχει ερωτικές σχέσεις, ο ωραίος άνδρας» είχε γράψει η Άννα Ελεφάντη.

Συγκεκριμένα την έντονη αντίδραση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη προκάλεσε το tweet και σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο γιος του Πρωθυπουργού παίρνει θέση κάνοντας επίθεση σε μια «φθηνή πολιτική κριτική», όπως τη χαρακτηρίζει, που αφορά την πρωταθλήτρια του τένις, η οποία αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης καλεί τόσο την Αννα Ελεφάντη όσο και τους σχολιαστές να σεβαστούν τη Μαρία Σάκκαρη, υπογραμμίζοντας ότι «τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού».

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

«Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια, η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά.

Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής.

Προς την κυρία Ελεφάντη και τους υπόλοιπους σχολιαστές… αν και λυπάμαι που συμπεριλαμβάνομαι στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία σας, το έχω αποδεχτεί πλέον. Αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε τη Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή».