Η απάντηση του Hugh Jackman σε όσους είπαν πως πήρε αναβολικά για τον ρόλο του Wolverine

Η απάντηση του Hugh Jackman σε όσους είπαν πως πήρε αναβολικά για τον ρόλο του Wolverine

Ο ρόλος του Wolverine έχει ταυτιστεί με τον Hugh Jackman και με αφορμή την επιστροφή του ήρωα στη μεγάλη οθόνη, ο ηθοποιός απάντησε σε πολλά ερωτήματα για τον ήρωα.

Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες, ο Hugh Jackman αναφέρθηκε στην προπόνηση που πρέπει να ακολουθήσει, ενόψει των γυρισμάτων του «Deadpool 3».

Ενώ κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του σε εκπομπή του CNN, ο ηθοποιός απάντησε στο εάν πήρε ποτέ αναβολικά για να καταφέρει να αποκτήσει το γυμνασμένο σώμα του Wolverine, όπως για χρόνια μετέφεραν οι «κακές γλώσσες».

Ωστόσο, ο Hugh Jackman επιβεβαίωσε πως δεν πήρε ποτέ αναβολικά ή στεροειδή για να…«φουσκώσει» τους μύες του για τον ρόλο του Wolverine, αποδίδοντας το αποτέλεσμα στο ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής και δίαιτας που ακολουθεί.

«Όχι, αγαπώ τη δουλειά μου. Και αγαπώ τον Wolverine… Πρέπει να προσέχω τι λέω εδώ, αλλά μου είχαν πει ανεπίσημα ποιες είναι οι παρενέργειες αυτού. Και είπα, “Δεν μου αρέσει και τόσο πολύ”. Οπότε όχι, το έκανα με τον παραδοσιακό τρόπο. Και σας λέω, έχω φάει περισσότερα κοτόπουλα – λυπάμαι πολύ για όλους τους χορτοφάγους και τους χορτοφάγους και για τα κοτόπουλα του κόσμου. Κυριολεκτικά το κάρμα δεν είναι καλό για μένα», είπε Hugh Jackman.