Η απάντηση του Φοίβου στις φήμες για τους τσακωμούς του με τη Δέσποινα Βανδή

Η απάντηση του Φοίβου στις φήμες για τους τσακωμούς του με τη Δέσποινα Βανδή

Στην κάμερα της εκπομπή «Happy Day», μίλησε ο Φοίβος που βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου για την παράσταση «Γεια».

Ο μουσικοσυνθέτης μεταξύ άλλων μίλησε για το μιούζικαλ, αλλά και για τη Δέσποινα Βανδή.

Μάλιστα, ο Φοίβος αποκάλυψε πως κάλεσε τη Δέσποινα Βανδή στο μιούζικαλ, ενώ ξεκαθάρισε πως οι δυο τους δεν τσακώθηκαν ποτέ.

«Πριν από αρκετούς μήνες ο δίσκος Γεια έκλεισε 20 χρόνια από την κυκλοφορία του. Παρότι είχε έντονη επικαιρότητα, έφτασε πολύ ψηλά στις τάσεις και μου έκανε εντύπωση. Ένας συνεργάτης μου πέταξε την ιδέα για να το κάνουμε μιούζικαλ και έτσι πέσαμε σε αυτή την παγίδα. Τότε ήταν ένας από τους παροιμιώδεις δίσκους, και κοιμόμουν 3 μήνες στο στούντιο σε μία μοκέτα. Αν ανοίξουν τους πνεύμονές μου θα βρουν τα χνούδια της μοκέτας. Είναι ο δίσκος που με κυνηγούσαν οι Ρομά, γιατί έλεγαν ότι έκλεψα τη φωνή του παιδιού τους όταν ακούγεται το “Γεια”» είπε ο Φοίβος.

Ενώ όταν ρωτήθηκε για τη Δέσποινα Βανδή, ο Φοίβος αποκάλυψε: «Η Δέσποινα Βανδή δεν θα σας λείψει καθόλου, διότι η Δέσποινα υπάρχει στο DNA όλης της παράστασης και όλων των τραγουδιών. Είναι παντού. Ό,τι κι αν ακούσετε, θα θυμάστε τη Δέσποινα. Ποτέ δεν τσακώθηκα με τη Δέσποινα 17 χρόνια, την αγαπάω και πιστεύω ότι με αγαπάει κι αυτή. Έχουμε ζήσει τόσα πολλά και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας τσακωμός. Την έχω προσκαλέσει στην παράσταση».