Η απάντηση του Fipster για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά τη συνέντευξη που του παραχώρησε

Fipster-Κωνσταντίνος-Βασάλος-250x250.png

Στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου», μίλησε ο Fipster που μεταξύ άλλων απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά τη συνέντευξη που του παραχώρησε για το κανάλι του στο YouTube.

Θυμίζουμε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για την ανήθικη πρόταση που δέχθηκε μέσα από τα social media και για αυτό δέχθηκε πολλά επικριτικά σχόλια.

«Πραγματικά εγώ είμαι σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου και πια το δηλώνω. Ναι, Ρούλα Βροχοπούλου! Δεν κατάλαβα γιατί έγινε όλο αυτό με την συνέντευξη. Ξέρεις τι; Μπορεί κάποια πράγματα να ήταν παραπανήσια, γιατί έχουμε μια οικειότητα με τον Κωνσταντίνο και είμαστε φίλοι αλλά μιλάμε για το Youtube, όπου είμαστε λίγο πιο άνετοι. Αν σε κάποιους δεν άρεσε αυτή η συνέντευξη, το δέχομαι. Δηλαδή δέχομαι ότι κάποιοι θεωρούν πως ακούστηκαν παραπανίσια πράγματα και κάποια ήταν άκομψα, το δέχομαι.

Εγώ όμως δεν τα βρήκα άκομψα και για αυτό δεν τα “φάγαμε” από το μοντάζ. Ο Κωνσταντίνος έχει αυτό το χιούμορ, που μετά από έξι μήνες στο Survivor που φέτος έδειξε το χιούμορ του, δεν γίνεται να μην καταλάβεις ότι κάνει 180% πλάκα με αυτό και ότι όλα τα τρολάρει και όλα τα κάνει πλάκα.

Και να ήξερε ότι θα γίνει όλο αυτό, το ίδιο θα έκανε γιατί μιλάμε για Youtube. Μιλάμε ότι στο Youtube θέλεις να κάνεις μια πιο χαλαρή κουβέντα. Το λέω πως την δέχομαι την κριτική, δεν έγινε όμως με σκοπό να παιχτεί στην τηλεόραση. Στην τηλεόραση θα ήθελα να κάνουμε κάτι με τον Κωνσταντίνο αλλά θα δούμε», είπε ο Fipster.