Η απάντηση του δικηγόρου του Αλέξη Παππά για το συμβόλαιό του με την παραγωγή του “Survivor”

Η απάντηση του δικηγόρου του Αλέξη Παππά για το συμβόλαιό του με την παραγωγή του "Survivor"

Ένταση σημειώθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης του Survivor, καθώς πριν το αγώνισμα ασυλίας ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης αρνήθηκαν να αγωνιστούν.

Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και ο Νίκος Μπάρτζης άφησε αιχμές, λέγοντας πως ο Αλέξης Παππάς έχει όρο στο συμβόλαιό του να φύγει τον Μάρτιο από το ριάλιτι, καθώς στις 15 του μήνα έχει ραντεβού με την κοπέλα του στο Μονακό.

Μάλιστα, κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει, καθώς ο Αλέξης Μίχας επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Αλέξη Παππά, ο οποίος διέψευσε τα όσα ειπώθηκαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor.

«Είναι ψευδέστατο αυτό. Διαψεύδεται και από την παράγωγη και από τον δικηγόρο του Αλέξη Παππά, τον κο Σούρλα» είπε ο Αλέξης Μίχας, ο οποίος διάβασε στη συνέχεια τη δήλωση του δικηγόρου του Αλέξη Παππά που αναφέρει «Κανένας δεν γνωρίζει τους όρους του συμβολαίου του Αλέξη Παππά και της Acun Media πλην εμού. Σε κάθε περίπτωση, διαψεύδεται κατηγορηματικά και είναι εκ του πονηρού. Για τον Αλέξη ισχύει ότι και για τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor».