Η απάντηση του Andrew Lambrou για το πολυσυζητημένο 2αρι που θα του έδινε ο Victor Vernicos

Η απάντηση του Andrew Lambrou για το πολυσυζητημένο 2αρι που θα του έδινε ο Victor Vernicos

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Andrew Lambrou.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Eurovision 2023 στην οποία εκπροσώπησε την Κύπρο και πήρε την 12η θέση.

Μάλιστα, ο Andrew Lambrou απάντησε πρώτη φορά για το πολυσυζητημένο 2αρι που θα του έδινε ο Victor Vernicos αν τον έκρινε.

«Η εμπειρία μου στην Eurovision ήταν μαγική. Είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να ζήσω αυτή την εμπειρία για τη χώρα απ’ όπου κατάγομαι την Κύπρο. Άνοιξε τόσες πόρτες για την καριέρα μου, το οποίο ήταν κάτι για το οποίο πάντα δούλευα. Είμαι ευγνώμων που το τραγούδι πάει τόσο καλά και ο κόσμος το ακούει» είπε ο Andrew Lambrou.

Ενώ στη συνέχεια ο Κύπριος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στο 4αρι που του έδωσε η ελληνική επιτροπή, λέγοντας: «Ξέρω ότι θα είχα τερματίσει μέσα στη δεκάδα αλλά όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Είμαι πολύ ευγνώμων που οι Έλληνες μου έδωσαν 12 και με στήριξαν, μου έστειλαν μηνύματα. Στο τέλος της ημέρας είμαι ευχαριστημένος με οποιαδήποτε βαθμολογία».

Επίσης ο Andrew Lamprou σχολίασε και το πολυσυζητημένο 2αρι που θα του έδινε ο Victor Vernicos, εξηγώντας: «Για μένα η μουσική είναι κάτι υποκειμενικό. Η τέχνη είναι υποκειμενική. Δεν θα μπορούσα να αξιολογήσω τα φετινά τραγούδια, κάτι για το οποίο είμαι ευγνώμων, γιατί δουλειά μου είναι απλά να πηγαίνω εκεί πάνω και να κάνω ό,τι πρέπει και να ερμηνεύω. Είναι απλά η γνώμη του, έχει το δικαίωμα να έχει τη γνώμη του».