Η απάντηση της Βέρας Μακρομαρίδου για τον τρίτο κύκλο του “Σασμού” και τον ρόλο της

Η απάντηση της Βέρας Μακρομαρίδου για τον τρίτο κύκλο του "Σασμού" και τον ρόλο της

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου”, παραχώρησε η Βέρα Μακρομαρίδου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο της στη δραματική “Σασμός” του Alpha και στα μηνύματα που έχει δεχτεί από τηλεθεατές.

«Η Άσπα στον Σασμό περνάει τα ζόρια της, η ελπίδα της είναι στον Μύρωνα και στον έρωτα», είπε η Βέρα Μακρομαρίδου και πρόσθεσε στη συνέχεια για τα μηνύματα που δέχεται ανά διαστήματα από διάφορες γυναίκες που έχουν βιώσει κακοποιητικές συμπεριφορές:

«Για την κακοποιητική συμπεριφορά που δεχόταν η Άσπα μού έστελναν “κι εμένα μου έχει συμβεί, είναι μεμονωμένο περιστατικό, μια φορά το έκανε, κι εσύ δεν είσαι αγία, γύρνα στον άνδρα σου, δεν ήταν και τίποτα”. Από δύο γυναίκες ήταν αυτά τα σχόλια. Και το απογοητευτικό ήταν ότι μου είπαν “κι εμένα ο σύζυγός μου με έχει δείρει μια φορά, δεν έγινε και κάτι”».

«Γνωρίζω ότι είναι σε συζητήσεις οι πρωταγωνιστές. Δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα, το συζητάμε. Υπάρχουν και θετικές απόψεις και κάπως αρνητικές αλλά νομίζω ότι υπερισχύει λίγο το θετικό μέχρι στιγμής», απάντησε η Βέρα Μακρομαρίδου για τον τρίτο κύκλο της σειράς.

«Η μητέρα μου είχε καρκίνο και νοσούσε δύο χρόνια και ξεπέρασε τα προσδόκιμα ζωής που της έδωσαν οι γιατροί. Ο πατέρας μου έφυγε από ανεύρυσμα. Ήταν απότομο γιατί ήμουν 20 χρονών», αποκάλυψε η ηθοποιός για τον θάνατο των γονιών της.