Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο ενδεχόμενο να κατέβει στην πολιτική

Σταματίνα_Τσιμτσιλή-250x250.jpg

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!», μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η οικοδέσποινα του Happy Day, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν θα παρουσίαζε δελτίο ειδήσεων, μίλησε για τον σύζυγό της Θέμη Σοφό αλλά και για το εάν έχει δεχτεί πρόταση να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια των εκλογών.

«Ήταν πολύ τιμητικό για εμένα ότι πέρσι με προσέγγισαν και άλλοι σταθμοί και σε μια περίπτωση έφτασα σε πολύ προχωρημένο στάδιο συζητήσεων. Ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα που ένιωσα ότι με θέλουν και με διεκδικούν άλλα κανάλια και ήθελαν να επενδύσουν σε μένα. Για μένα αυτό που έχω στον ALPHΑ, είναι κάτι πολύ προσωπικό, μου αρέσει η σταθερότητα και νιώθω ότι είναι προέκταση του σπιτιού μου» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ενώ αναφορικά με το εάν θα παρουσίαζε δελτίο ειδήσεων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε πως όλα είναι στο τραπέζι: «Θα με συγκινούσε να παρουσιάσω ένα δελτίο ειδήσεων αλλά αυτό που κάνω τώρα μου αρέσει και είμαι 100% αυτό που είμαι εγώ».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δήλωσε πως κατά καιρούς της έχει γίνει πρόταση μεταξύ σοβαρού και αστείου να ενταχθεί σε ψηφοδέλτιο κόμματος αλλά δεν την ενδιαφέρει: «Επειδή η Πόπη Τσαπανίδου την πάτησε, λέγοντας πως δεν θα συμμετείχε σε κόμμα και βρέθηκε να απολογείται, έτσι εγώ ποτέ δεν λέω ποτέ».