Η απάντηση της οικογένειας Παντελίδη μετά την αγωγή της Μίνας Αρναούτη

Η απάντηση της οικογένειας Παντελίδη μετά την αγωγή της Μίνας Αρναούτη

Πέντε χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη που σώθηκε από θαύμα, ζητάει αποζημίωση 960.000 ευρώ, όχι για τα σοβαρά τραύματα στο σώμα της, αλλά για την ψυχή της.

Συγκεκριμένα διεκδικεί 240.000 χιλιάδες ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση από κάθε μέλος της οικογένειας Παντελίδη. Δηλαδή από τους γονείς του και τα δύο αδέρφια του.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στην εκπομπή «Καλυτέρα Δε Γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού και εξήγησε ποια είναι η θέση της οικογένειας του κοσμαγάπητου τραγουδιστή.

«Δεν είναι η πρώτη αγωγή. Υπάρχει απόφαση και μάλιστα εφετείου που καλεί την κα. Αρναούτη να πληρώσει κάποια αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση στην οικογένεια του Παντελή. Η οποία απόφαση, έχει τελεσιδικήσει. Από εκεί και μετά, σε σχέση με την αγωγή που έχει κάνει η κα. Αρναούτη, θέλω να πω, πως δεν υπήρχε κανένας σκοπός συκοφαντίας εναντίον της. Σκοπός της οικογένειας ήταν και είναι να διερευνηθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Το αν κάποιος γράφει κάτω από μία ανάρτηση το σχόλιό του, δεν υπάρχει ευθύνη της οικογένειας Παντελίδη. Δυσφήμιση δεν είναι όταν αναζητάς την αλήθεια. Αυτό δεν πρόκειται να θεωρηθεί δυσφήμιση. Αυτό πίστευε η οικογένεια και αυτό πιστεύει. Δεν πρόκειται να το αλλάξει. Δεν είναι οικονομικό το θέμα. Από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα η οικογένεια του Παντελή θεωρεί πως δεν οδηγούσε ο Παντελής. Πράγματι έχει εκδοθεί μια διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών που θέτει την υπόθεση στο αρχείο. Αυτό δε σημαίνει κάτι και δεν είναι η πρώτη φορά.

Δεν έγινε ποτέ δικαστήριο. Αυτά είναι για το θεαθήναι. Υπάρχει τελεσίδικη απόφαση που έχει καταδικάσει την κα. Αρναούτη για αποζημίωση. Τώρα για ποιον λόγο έκανε την αγωγή δε ξέρω. Θα αποφανθούν τα δικαστήρια» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη.