Η απάντηση της Κόνι Μεταξά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί με τον Μάριο Καπότση

Η απάντηση της Κόνι Μεταξά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί με τον Μάριο Καπότση

Η Κόνι Μεταξά διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, έχοντας στον πλευρό της τον Μάριο Καπότση, με τον οποίο παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2022 στην Κρήτη.

Η τραγουδίστρια που διαθέτει ένα από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στα social media, καθημερινά μοιράζεται με τους followers της στιγμές τόσο από την προσωπική της ζωή, όσο και από την επαγγελματική.

Αυτή τη φορά, η Κόνι θέλησε να κάνει ένα Q&a με τους ακόλουθούς της, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού, τώρα που παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της, Μάριο Καπότση.

«Θες να κάνεις παιδί τώρα μια και παντρεύτηκες; Θα ήσουν η τέλεια τρελομαμά που θέλουμε όλοι!» ήταν η ερώτηση διαδικτυακού της φίλου.

«Δεν πιστεύω πως ο γάμος είναι λόγος να κάνεις παιδί. Ούτε χρειάζεται να νιώθουμε πίεση να κάνουμε παιδί επειδή παντρευτήκαμε. Επίσης ο καθένας μπορείς να επιλέξει να προσπαθήσει να κάνει παιδί όποτε θέλει και όχι επειδή είναι παντρεμένος/η. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην θέλουν παιδί. Κάποιοι μπορεί να θέλουν παιδί και όχι γάμο. Γενικά πιστεύω ότι είναι μια αδιάκριτη ερώτηση να κάνεις σε ανθρώπους γιατί υπάρχουν και γυναίκες ή ζευγάρια που θέλουν να κάνουν παιδί και προσπαθούν και δεν μπορούν», είπε η Κόνι Μεταξά.