Η απάντηση της Κόνι Μεταξά σε follower που την κατηγορεί ότι επιδεικνύει τα πλούτη της

Η απάντηση της Κόνι Μεταξά σε follower που την κατηγορεί ότι επιδεικνύει τα πλούτη της

Η Κόνι Μεταξά που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, θέλησε αυτή τη φορά μετά από απαίτηση των followers της να δείξει την ντουλάπα της.

Ωστόσο, ένας follower της τραγουδίστριας θεώρηση πως η κίνησή της αυτή ήταν προκλητική και την κατηγόρησε για επίδειξη πλούτου εν μέσω πανδημικής κρίσης.

Μάλιστα, η Κόνι δεν έμεινε άπραγη και απάντησε στον ακόλουθο της γράφοντάς:

«Με αφορμή αυτό το μήνυμα, θέλω να πω ότι σε αντίθεση με πολλούς άλλους “celebrities” και “influencers” εγώ πολλές φορές δεν δείχνω πράγματα που κάνω γι’ αυτό το λόγο. Αλλά σε αυτή την περίπτωση ένα τέτοιο μήνυμα με προσβάλλει. Γιατί; Γιατί η δουλειά μου έχει να κάνει με ρούχα. Θα έλεγες αυτό το πράγμα σε μία στιλίστρια ας πούμε;

Επίσης, κάποιος που παρακολουθεί αυτό το προφίλ ξέρει πως εσείς μου ζητάτε τέτοια βίντεο, και τα κάνω για να σας βοηθήσω με την τακτοποίηση και όχι για να “φλεξάρω” τον πλούτο μου. Ίσα ίσα είμαι η μόνη στην Ελλάδα που σας λέει αλήθεια για το πόσο κοστίζουν αυτά που φοράει και από που τα αγοράζει… Κάπου όπα. Και πριν στείλεις μήνυμα κάνε πρώτα μία σκέψη», έγραψε η Κόνι Μεταξά.