Η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τις αναρτήσεις της στα social media

Η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τις αναρτήσεις της στα social media

Στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”, μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου και μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να επιστρέφει στο GNTM.

«Τα διαβάζω και εγώ αυτά για το GNTM και τα ποσά της Ηλιάνας αλλά δεν έχω κάνει καν ραντεβού οπότε δε νομίζω ότι ισχύει κάτι από όλα όσα ακούγονται και γράφονται. Δεν έχει γίνει κανένα ραντεβού. Η Ηλιάνα έχει ένα συμβόλαιο με το κανάλι της, τον Alpha και προηγείται πάντα ο Alpha.

To Style me Up τελείωσε πάρα πολύ ωραία, έκλεισε τον κύκλο του και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτή τη συνεργασία. Του χρόνου δεν ξέρω τι θα γίνει. Κάτι θα γίνει αλλά δε ξέρω ακόμα τι. Δεν είμαι σίγουρη αν θα ήθελα να τη δω πάλι στο GNTM. Η σχέση μας με την Βίκυ Καγιά και με όλους τους υπόλοιπους είναι μια χαρά. Την υγεία μας να έχουμε και όλα τα άλλα δε με ενδιαφέρουν καθόλου» είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Ενώ η Έλενα Χριστοπούλου κλήθηκε να κάνει και ένα σχόλιο για όλους αυτούς που έκριναν αρνητικά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τα ταξίδια της, την ώρα που γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία.

«Πιστεύεις ότι όσοι είναι στην Αθήνα και ανεβάζουν κάτι από εδώ έχουν βοηθήσει στον πόλεμο;» είπε η Έλενα Χριστοπούλου.