Η απάντηση της Δούκισσας Νομικού σε αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε από follower: «Θέλησα να απαντήσω γιατί με…»

Η απάντηση της Δούκισσας Νομικού σε αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε από follower: «Θέλησα να απαντήσω γιατί με...»

Η Δούκισσα Νομικού είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, συχνά μοιράζεται με τους followers της στιγμές της καθημερινότητάς της.

Αυτή τη φορά, το μοντέλο και παρουσιάστρια ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους ποιο βιβλίο διαβάζουν αυτή την περίοδο, ωστόσο δέχθηκε ένα αρνητικό μήνυμα, στο οποίο δεν δίστασε να απαντήσει δημόσια.

«Κανένα, δεν έχουμε την πολυτέλεια του άπειρου ελεύθερου χρόνου σαν και εσένα», της έγραψε ένας follower με την Δούκισσα να κοινοποιεί αυτό το μήνυμα και να γράφει:

«Μου ήρθε μόνο ένα (ευτυχώς) τέτοιο μήνυμα και θέλησα να απαντήσω γιατί με στεναχώρησε. Πρώτον, γιατί εάν το γράφει με κακία, με στεναχωρούν οι κακοί άνθρωποι. Όχι για εμένα αλλά για εκείνους. Δεύτερον, εάν είναι αλήθεια της (ότι δεν βρίσκει χρόνο), με στενοχωρεί γιατί σίγουρα κάνει λάθος διαχείριση χρόνου και προτεραιοτήτων. Τι δηλαδή; Τα βιβλία τα διαβάζουν μόνο οι singles χωρίς παιδιά και υποχρεώσεις; Αν σε ευχαριστεί να διαβάζεις βιβλία, διάβασε βιβλία. Τόσο απλά. Έστω και μια σελίδα πριν πας για ύπνο. Είναι 5 λεπτά».