Η απάντησή της Αθηνάς Οικονομάκου για τη λίστα του Υπουργείου που αναφέρει τα ποσά αμοιβής των influencers για μία ανάρτηση

Η απάντησή της Αθηνάς Οικονομάκου για τη λίστα του Υπουργείου που αναφέρει τα ποσά αμοιβής των influencers για μία ανάρτηση

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου με αφορμή την σειρά «Ο πρώτος εμάς εμάς» όπου πρωταγωνιστεί.

Ο Γιώργος Λιάγκας μεταξύ άλλων ρώτησε την ηθοποιό και για τα social media στα οποία είναι πολύ ενεργή με αφορμή πρόσφατη λίστα του Υπουργείου που αναφέρει τα ποσά αμοιβής των influencers για μία ανάρτηση.

«Σύμφωνα με το υπουργείο αμείβονται 15.000 ευρώ ανά ανάρτηση δεν θα σε ρωτήσω πόσα παίρνεις εσύ αλλά ισχύουν τα ποσά αυτά γενικότερα;» ρώτησε ο παρουσιαστή την Αθηνά Οικονομάκου με την ίδια να απαντά: «Κάθε φορά που έρχομαι με ρωτάς πόσα βγάζω από το Instagram, δεν θέλω άλλο».

«Πρώτα απ’ όλα δεν κατατάσσω τον εαυτό μου στους influencers. Είμαι ηθοποιός που παράλληλα τρέχω και ένα Instagram και ό,τι κάνω το κάνω με βάση το κομμάτι της δημοσιότητας που μου έχει δώσει η δουλειά μου. Το κάνω παράλληλα, αλλά άλλη θεωρώ ότι είναι η δουλειά μου. Οπότε αν θες να συζητήσουμε για οικονομικά να σου πω πόσα παίρνω στη σειρά.

Κόβω αποδείξεις στα social. Είναι τεράστια τα ποσά αλλά δεν ξέρω τι να σου πω, υπάρχουν κι άλλοι. Εγώ ξέρω για μένα αλλά δεν θα σου πω. Δεν είναι ντροπή να είσαι influencer αλλά όταν εγώ πρέπει να πω τι επαγγέλλομαι δεν θα σου πω influencer ή επιχειρηματίας. Είναι κάτι που κάνω παράλληλα για να μπορώ να συντηρούμαι, όταν έχω πρόβλημα με τη δουλειά που είναι ένας ανασφαλής κλάδος. Η βασική μου δουλειά είναι ηθοποιός» ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου.