Η απάντηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα

Η απάντηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε μόνη, ενώ ανέφερε πως αντιμετωπίζει το τέλος της σχέσης της με τον Στάθη Σχίζα με εργασιοθεραπεία.

«Η πραγματική ζωή είναι έξω, δεν είναι στα social media. Γενικά είμαι ένας άνθρωπος πολύ συναισθηματικός. Έχω υπάρξει σε σχέση με τον πρώην άνδρα μου, που είμασταν μαζί 7 χρόνια. Μετά ακολούθησε η σχέση με τον Στάθη, οπότε δεν έχω μάθει ιδιαίτερα να μένω μόνη και να κοιμάμαι μόνη μου.

Τώρα δεν είμαι πουθενά αλλού, είμαι για τον εαυτό μου, είμαι για τις δουλειές μου. Για όλα τα καλά που έρχονται. Βέβαια δεν ξέρεις ποτέ τι σου φέρνει η ζωή. Ο καθένας αντιμετωπίζει τον πόνο του, τη στενοχώρια του, όπως ακριβώς θέλει. Εγώ γενικά είμαι εργασιομανής. Το έχω ρίξει στην εργασιοθεραπεία» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ενώ όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε: «Στη ζωή τίποτα δεν είναι σίγουρο, στο είπα και στο ξαναλέω».