Η Άντζελα Γκερέκου σταματά τα γυρίσματα για τη “Γη της Ελιάς” | Συντετριμμένη από το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Η Άντζελα Γκερέκου σταματά τα γυρίσματα για τη "Γη της Ελιάς" | Συντετριμμένη από το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Όπως έγινε γνωστό, την Δευτέρα 19 Ιουλίου ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 81 ετών.

Ο πρίγκιπας του λαϊκού τραγουδιού άφησε την τελευταία του πνοή στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, την ημέρα που περίμενε να πάρει εξιτήριο.

Ενώ σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η Άντζελα Γκερέκου μετά τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της.

Η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, μπορεί να γνώριζε την κατάσταση της υγείας του, αλλά δεν περίμενε αυτό που συνέβη. Μάλιστα, μαζί με την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, περίμεναν ο τραγουδιστής να πάρει εξιτήριο.

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα On Time, η Άντζελα Γκερέκου είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και σταματά τα γυρίσματα για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» στο Mega, καθώς θέλει να πενθήσει τον σύζυγό της.

Αυτό όμως δεν θα κρατήσει για πολύ και η συμμετοχή της στη σειρά θα συνεχιστεί κανονικά. Μάλιστα, ήδη με εντολή του Αντρέα Γεωργίου θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να διευκολυνθεί η ηθοποιός στα σετ των γυρισμάτων.

Συντετριμμένη είναι και η κόρη του σπουδαίου ερμηνευτή, Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία του είχε μεγάλη αδυναμία και ήταν η μεγαλύτερη θαυμάστριά του.