Η αντίδραση του Γιάννη Μποσταντζόγλου όταν η Δήμητρα Παπαδήμα δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση

Η αντίδραση του Γιάννη Μποσταντζόγλου όταν η Δήμητρα Παπαδήμα δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», παραχώρησε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχή του από την τηλεόραση, στον λόγο που κόπηκε το «Τι ψυχή θα παραδώσεις», αλλά και στην αντίδρασή του στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε η σύντροφός του, Δήμητρα Παπαδήμα.

«Δε ξέρω γιατί δε με βλέπετε στην τηλεόραση. Και να μου πούνε δε θα πάω. Είμαι συνταξιούχος και οι αμοιβές πια είναι γελοίες. Εγώ δεν είχα αντιληφθεί κάτι για το κλίμα στα γυρίσματα του “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”. Μια μέρα πήγα στα γυρίσματα και σκοτωνόντουσαν. Μου είπαν πως θα μας ειδοποιήσουν. Την άλλη μέρα έπεσαν κάτι τηλέφωνα και διακόπηκε η παραγωγή. Εγώ ποτέ δε βρέθηκα μπροστά σε δυσάρεστο περιστατικό» είπε αρχικά ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Ενώ σχετικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν η Δήμητρα Παπαδήμα, ο ηθοποιός απάντησε:

«Τι να πω για όσα ακούστηκαν στον χώρο μας… Τέτοιο ξεφτιλίκι δεν το περίμενα! Και κανείς από εμάς πιστεύω. Όλοι ξέραμε και κάτι ακούγαμε. Αυτό που συνέβη στη Δήμητρα δεν ήταν σε γνώση μου, το έμαθα εκ των υστέρων.  Μια μέρα κατέβηκε από ένα ραντεβού που την περίμενα κάτω και έτρεμε. Την ρωτούσα τι συνέβη και δεν μου έλεγε. Σε δυο, τρεις μέρες μου το έσκασε. Ήταν ένας άνθρωπος που πήγε να τον δει για δουλειά και της όρμησε. Πήγα και τον βρήκα στο ξενοδοχείο που έμενε, τον πήρα μέχρι πάνω στα Βριλήσσια που μέναμε με κλωτσιές και μπουνιές και ζήτησε συγνώμη. Μετά τον πέταξα έξω από το σπίτι και του είπα να μην ξανασχοληθεί με μας. Είμαι χειμαρρώδης και αυτό υποθέτω πως μου έχει κοστίσει και καλλιτεχνικά».