Η αντίδραση του Alex Rodriguez στις φήμες επανασύνδεσης της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck

Η αντίδραση του Alex Rodriguez στις φήμες επανασύνδεσης της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck

Σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση πως η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, εκ των οποίων τα δύο ήταν αρραβωνιασμένοι.

Μπορεί πλέον το ζευγάρι να μην είναι μαζί όμως διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, ενώ συνεργάζονται μαζί και επαγγελματικά.

Παρόλα αυτά το πρώην ζευγάρι συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου και κάθε τους κίνηση σχολιάζεται ακόμα περισσότερο μετά τον χωρισμό τους.

Ενώ τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν οι φήμες πως η Lopez έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του πρώην συντρόφου της, Ben Affleck.

Μάλιστα, πρόσφατα η Jennifer Lopez απαθανατίστηκε σε κοινή της έξοδο με τον Ben Affleck, 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Πηγή του Alex Rodriguez μίλησε στο Enews και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ψυχολογία του πρώην συντρόφου της JLo στα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει προχωρήσει στην ζωή της.

“Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ είναι σοκαρισμένος που η J.Lo προχώρησε στη ζωή της. Πίστευε πραγματικά ότι θα έβρισκαν τρόπο να ξεπεράσουν τα εμπόδιά τους και να είναι ξανά μαζί. Είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί της για να συναντηθούν, αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη”, δήλωσε άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στον Alex Rodriguez.