Η αντίδρασή της Ανθής Σαλαγκούδη όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα και τον Περικλή Κονδυλάτο

Η αντίδρασή της Ανθής Σαλαγκούδη όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα και τον Περικλή Κονδυλάτο

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” του Νίκου Μουτσινά, βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η δημοσιογράφος μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, από το οποίο αποχώρησε πριν μερικό διάστημα και απάντησε σχεδόν σε όλες τις ερωτήσεις που της έγιναν.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Νίκος δε δίστασε να ρωτήσει την Ανθή για τον Γιώργο Λιάγκα και τον Περικλή Κονδυλάτο.

«Ο Λιάγκας σε έστειλε στο παιχνίδι; Γιατί έτσι ακούστηκε, από τον ίδιον τον Λιάγκα», είπε ο Νίκος Μουτσινάς με την Ανθή Σαλαγκούδη να απαντάει: «Εγώ είπα “ναι” στο παιχνίδι γιατί βασικό ρόλο έπαιξε ότι μου έδωσαν πολύ λίγο χρόνο να το σκεφτώ. Πάρα πολύ λίγο χρόνο και δεν είχα δει κανένα Survivor. Είναι συγκλονιστική εμπειρία. Όχι, δεν με έστειλε ο Γιώργος Λιάγκας στον Άγιο Δομίνικο. Με πήρε τηλέφωνο όταν ακούστηκε το όνομά μου και μου είπε να πάω. Πρώτα πήρα την άποψη των δικών μου ανθρώπων και τι ήθελα εγώ πραγματικά μέσα μου».

Μάλιστα, όταν ο Νίκος Μουτσινάς την ρώτησε για το τι έχει συμβεί μεταξύ εκείνης και του Περικλή Κονδυλάτου, η Ανθή απέφυγε να απαντήσει.

Ωστόσο, όταν ο παρουσιαστής και ηθοποιός την ρώτησε στο τέλος της εκπομπής για τον Περικλή αν ήταν ή αν είναι φίλοι, η Ανθή απάντησε: «Νομίζω ότι από ένα σημείο και μετά ήμασταν σε άλλο Survivor με τον Περικλή».