Η Αντελίνα Βαρθακούρη αποκάλυψε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον σύζυγό της

Η Αντελίνα Βαρθακούρη αποκάλυψε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον σύζυγό της

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης τη φετινή σεζόν παρουσίαζαν μαζί την εκπομπή “ΣουΚου Family” και ενημέρωναν τους τηλεθεατές για διάφορα θέματα της επικαιρότητας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Στην προτελευταία τους εκπομπή, το ζευγάρι καλησπέρισε μέσω skype τον Χάρη Λεμπιδάκη, ώστε να παρουσιάσει κάποια ρεπορτάζ που αφορούσαν την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος πριν ξεκινήσει να σχολιάζει τα κανάλια και τους παρουσιαστές θέλησε να μάθει ποιο θα είναι το μέλλον της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη στην τηλεόραση.

Εκείνη τη στιγμή, η Αντελίνα αποκάλυψε ότι ολοκληρώνεται η συνεργασία της με τον σύζυγό της και ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

«Μπορώ να σου πω ότι του χρόνου συνεχίζω στον ΣΚΑΪ. Έχω ένα συμβόλαιο, το οποίο είναι για έναν χρόνο ακόμα. Τιμώ το συμβόλαιό μου, ο ΣΚΑΪ τιμάει τη συνεργασία μας και μετά από ένα πολύ ωραίο ραντεβού χθες θα έρθουν πολύ ωραία πράγματα, ενδιαφέροντα, καινούργια που έχω μεγάλο κέφι και μεράκι να τα υπηρετήσω. Χωρίζει το τηλεοπτικό ζευγάρι», είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.