Η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε για την τουαλέτα στο Survivor και το περιστατικό με την Ανθή Σαλαγκούδη

Η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε για την τουαλέτα στο Survivor και το περιστατικό με την Ανθή Σαλαγκούδη

Άγνωστα περιστατικά που έζησε στο Survivor, αποκάλυψε η Άννα Μαρία Βέλλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!.

Φτάνοντας στον Άγιο Δομίνικο σοκαρίστηκες με αυτά που είδες ή ήταν όλα όπως τα είχες φανταστεί;

Επειδή ήταν μια απόφαση που πήρα την τελευταία στιγμή, δεν είχα προλάβει να φανταστώ πώς θα είναι αυτό το μέρος που θα κληθώ να μείνω τις επόμενες μέρες. Δεν είχε περάσει καν από το μυαλό μου η σκέψη ότι θα καταλάβω τι σημαίνει η απόλυτη πείνα. Τις πρώτες μέρες του Survivor ήμουν σε σοκ! Με θυμάμαι να γελάω, ενώ στην πραγματικότητα ήθελα να κλαίω. Με το που φτάσαμε στην καλύβα πέσαμε να κοιμηθούμε στα σανίδια και ύστερα από μιάμιση ώρα άρχισε να βρέχει. Είχαμε μαζευτεί κάτω από κάτι φοίνικες, άλλοι φώναζαν, άλλοι έκλαιγαν κι εμένα με είχε πιάσει νευρικό γέλιο. Ήταν πολύ πιο δύσκολο από αυτό που περίμενα. Αλλά τελικά ο άνθρωπος αντέχει πολύ περισσότερα από ό,τι πιστεύει.

Είναι αλήθεια ότι η Ανθή Σαλαγκούδη, που ήρθε λίγο αργότερα στην ομάδα, ρωτούσε πού είναι το WC γιατί πίστευε ότι θα χρησιμοποιούσε το ίδιο με αυτό του συνεργείου;

Η αλήθεια είναι ότι ζήσαμε ένα πολύ αστείο σκηνικό με την Ανθή. Γιατί όταν της είπαμε ότι θα πάμε για την ανάγκη μας, μας είπε ότι ήθελε να έρθει κι εκείνη. Και όταν είδε ότι πήγαμε στη φύση, μας κοιτούσε πολύ ξαφνιασμένη και το ανέβαλε για αργότερα. Της πήρε λίγο χρόνο να το επεξεργαστεί.

Κάποιοι από τους παίκτες του Survivor αποκάλυψαν ότι αναγκάστηκαν να φάνε ακόμα και από τα σκουπίδια. Μπήκες κι εσύ σε αυτή τη διαδικασία;

Ναι! Έφαγα από τα σκουπίδια και μου φάνηκαν και πολύ νόστιμα. (Γελάει.) Είναι τόσο μεγάλο το αίσθημα της πείνας που δεν σιχαίνεσαι και δεν σκέφτεσαι καν ότι μπορεί κάποιος άλλος να είχε δαγκώσει αυτό που τρως. Εγώ κάποια στιγμή βρήκα κάτι κάτω και, παρόλο που ήταν βρόμικο, το πήρα και το έφαγα. Αυτό ήταν ίσως και η πιο δυνατή στιγμή μου στο Survivor.

Υπήρχαν σκορπιοί και ερπετά γύρω από την καλύβα;

Φίδια, σκορπιοί, ποντίκια, σαύρες και ό,τι άλλο μπορεί να υπάρχει στη ζούγκλα.