Η Άννα Μαρία αποκάλυψε γιατί δε θέλει να κρατήσει επικοινωνία με κανέναν από τους πρώην συμπαίκτες της στο Big Brother

Η Άννα Μαρία αποκάλυψε γιατί δε θέλει να κρατήσει επικοινωνία με κανέναν από τους πρώην συμπαίκτες της στο Big Brother

Μετά την νίκη της στο «Big Brother», η Άννα Μαρία Ψυχαράκη παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv.

Η Άννα Μαρία μεταξύ άλλων αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν θέλει να κρατήσει επικοινωνία με κανέναν από τους πρώην συμπαίκτες της στο reality.

Για σένα, που είσαι τόσο διαφορετική, πόσο δύσκολο ήταν να παραμείνεις στο παιχνίδι;

Ήταν ένα μαρτύριο. Δεν υπήρξε μόνο μια δύσκολη στιγμή μέσα στο παιχνίδι, ήταν πάρα πολλές. Η προδοσία της Ραμόνας ή όταν έσπασα την πόρτα, όταν με έβγαλαν ψεύτρα και κλέφτρα. Δεν άντεχα όλες τις κατηγορίες τους και όλα αυτά είχαν συσσωρευτεί μέσα μου. Το έχω πραγματικά χαρακτηρίσει ως κόλαση όλο αυτό. Οι έντονες στιγμές που μου έχουν μείνει ήταν οι κακές στιγμές. Αυτές ήταν που με είχαν καθηλώσει, μου είχαν ρίξει την ψυχολογία, μου είχαν σακατέψει την προσωπικότητα μου. Με προσέβαλαν πάρα πολλές φορές, ενώ εγώ τους δικαιολογούσα και τους υπερασπιζόμουν. Τους φρόντιζα και δεν το μετανιώνω. Χαίρομαι που κέρδισα την αγάπη του κόσμου, αλλά με πιάνει και μια χαρμολύπη γιατί ακόμα και τώρα δέχομαι κατηγορίες από τα παιδιά και αναρωτιέμαι πότε θα σταματήσει όλο αυτό.

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και τα παιδιά είχαν τόσο λανθασμένη αντίληψη για τον χαρακτήρα σου;

Θεωρώ ότι μέσα στο παιχνίδι υπήρχαν άτομα πολύ χειριστικά. Δεν θα αναφέρω ποιοι ήταν. Ξέρει ο κόσμος σε ποιους αναφέρομαι. Έβλεπα ότι γινόταν μια πλύση εγκεφάλου και γι’ αυτό τους δικαιολογούσα και τους υπερασπιζόμουν. Έλεγα μέσα μου, «Άννα εσύ θα αντέξεις, αυτοί δεν θα αντέξουν». Ο Χρήστος Βαρουξής συγκεκριμένα μου έλεγε ότι είμαι ένα μήνα μπροστά από το παιχνίδι και ότι τα είχα καταλάβει όλα.

Θα ήθελες να κρατήσεις επικοινωνία με κάποιον από τους συμπαίκτες σου;

Προς το παρόν θέλω χρόνο για να τον αφιερώσω στους γονείς μου στην οικογένειά μου και σε όλο τον κόσμο. Πραγματικά δεν υπάρχει χρόνος για να τον παραχωρήσω σε ανθρώπους που ενώ εγώ τους έδωσα τόση αγάπη μέσα στο παιχνίδι δεν την αναγνώρισαν. Θέλω χρόνο για να τους αγκαλιάσω ξανά γιατί εγώ τους αγαπάω. Έχω αγαπήσει πολλά παιδιά από κει μέσα και το έδειξα. Αυτό ήταν για μένα το μεγάλο μου παράπονο ότι δεν ήθελαν να με καταλάβουν. Τους δικαιολογούσα γιατί υπήρχε το έπαθλο πολεμούσα και για το δίκιο μου και για το δικό τους, έβλεπα ότι αν δεν υπερασπίζομαι τον εαυτό μου με την φωνή μου, θα με είχαν φάει ζωντανή.