Η Anna Faris αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε κρυφά

Η Anna Faris αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε κρυφά

H Anna Faris παντρεύτηκε και το αποκάλυψε η ίδια κατά τη διάρκεια podcast την Τετάρτη.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε δεν παντρεύτηκε απλά αλλά κλέφτηκε με τον αρραβωνιαστικό της, τον 51χρονο Michael Barrett.

«Βλέπω και .. ο αρραβωνιαστικός μου, σύζυγός μου πλέον. Ναι, κλέφτήκαμε», είπε κατά τη διάρκεια του podcast, «Ήταν υπέροχο» πρόσθεσε.

Αν και δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για τον γάμο είπε ότι έγινε σε ένα τοπικό δικαστήριο στην πολιτεία της Ουάσινγκτον.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2017 μετά τη συνεργασία τους στην ταινία της Overboard. Οι δύο τους εντοπίστηκαν για πρώτη φορά μαζί τον Σεπτέμβριο, ένα μήνα αφότου η Faris και ο πρώην σύζυγος Chris Pratt ανακοίνωσαν το χωρισμό τους μετά από οκτώ χρόνια γάμου.

Η Faris και ο Pratt, ο οποίος επίσης παντρεύτηκε την Katherine Schwarzenegger, έχουν έναν γιο, τον οκτάχρονο Jack. Η Faris ήταν προηγουμένως παντρεμένη με τον ηθοποιό Ben Indra από το 2004 έως το 2008.

Η ηθοποιός είπε στο PEOPLE τον Μάιο ότι αυτή και ο Barrett ήταν οι δύο τους είχαν παράλληλες ζωές. «Έχει και αυτός παιδιά και αυτό είναι υπέροχο. Έχω μάθει πολλά για τον εαυτό μου μέσω των παιδιών του. Είναι πραγματικά ικανοποιητικό».

Για το πώς πέρασαν με την μεγάλη της πλέον οικογένεια κατά τη διάρκεια της καραντίνας είπε ότι «Αγοράσαμε ένα τροχόσπιτο και ταξιδέψαμε με έναν φορητό υπολογιστή για να παρακολουθούν το σχολείο».

Πηγή: lifo.gr