Η Αγγελική Λάμπρη “εισέβαλε” στο “Καλό Μεσημεράκι” και μίλησε για το Survivor

Η Αγγελική Λάμπρη “εισέβαλε” στο “Καλό Μεσημεράκι” και μίλησε για το Survivor

Η Αγγελική Λάμπρη μετά την επιστροφή της στην Αθήνα από τον Άγιο Δομίνικο έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός “εισέβαλε” στο πλατό της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” και έκανε μια ωραία κουβέντα με τον Νίκο Μουτσινά.

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία, τώρα νιώθω περίεργα που είμαι απ’ έξω και τα βλέπω. Αν είχα παραμείνει, τώρα θα είχα πιάσει κουβέντα με όλα τα ζωντανά της παραλίας μας. Πέρασα πολύ ωραία, έκανα φιλαράκια. Όταν ήμουν εκεί, ήμασταν καλά. Έφυγα κι έγινε πανικό;. Δεν ήταν καθόλου έτσι στην αρχή. Ήμασταν καλά στην αρχή, κάναμε πλάκα, περνάγαμε καλά και τώρα γίνεται ένας χαμός.

Δεν ήταν έτσι ο Περικλής. Κάναμε πλάκα με τον Περικλή, περνάγαμε πολύ ωραία. Κάτι έχει γίνει. Μια κουταλιά ρύζι για 18 ημέρες. Βγήκα 4-5 κιλά λιγότερο αλλά είναι τόσο ωραία εμπειρία. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου που το έκανα. Είναι τρέλα, αν το σκεφτείς πολύ δεν το κάνεις.

Με δυσκόλεψε περισσότερο μετά. Όταν βγήκα από το παιχνίδι που με είχαν σε ένα δωμάτιο με σωματοφύλακες, ούτε κινητό. Παιδιά δεν μπορούσα να μιλήσω με το παιδί μου. Ήμουν μια εβδομάδα καραντίνα εδώ.

Τη δεύτερη εβδομάδα, μετά από έναν αγώνα, είχα βάλει την κουκούλα και πήγαινα στα αποφάγια των ντόπιων και μου έλεγαν πως είμαι σαν κάποιους στο Μοναστηράκι. Λέω “εντάξει, δεν υπάρχει”», είπε η Αγγελική Λάμπρη.