Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια και το δημόσιο ευχαριστώ μετά τις εκλογές!

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια και το δημόσιο ευχαριστώ μετά τις εκλογές!

Μεγάλη είναι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Μάλιστα, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βασίλης Κικίλιας αναφέρθηκε στη σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν στην Α’ Αθηνών.

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια

«Στην κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας ο κυρίαρχος ελληνικός λαός μίλησε πιο ξεκάθαρα από ποτέ. Με την ψήφο του έδωσε ισχυρή εντολή στον @kyriakos_ να οδηγήσει τη χώρα σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Το αποτέλεσμα μας γεμίζει με αισιοδοξία αλλά και ευθύνη ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια μιας νέας αυτοδύναμης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, για μια Ελλάδα της ευημερίας και της ανάπτυξης.

Στον αγώνα που δώσαμε οι υποψήφιοι της ΝΔ σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας δεσμευτήκαμε για τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους για τον αγώνα τους.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά τους περισσότερους από 45.000 συμπολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους στην Α’ Αθήνας για τέταρτη συνεχόμενη φορά.

Αυτό αποτελεί τον μεγαλύτερό μου πλούτο και ύψιστο χρέος ώστε να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.

Συνεχίζουμε στην πρώτη γραμμή».