Η ανάρτηση του Σπύρου Χατζηαγγελάκη για την στήριξη των συνάδελφων του στο θέατρο, μετά τη φάρσα για βόμβα

Η ανάρτηση του Σπύρου Χατζηαγγελάκη για την στήριξη των συνάδελφων του στο θέατρο, μετά τη φάρσα για βόμβα

Όπως έγινε γνωστό, πρωτοχρονιά στο κρατητήριο έκανε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, μετά από φάρσα που έκανε για βόμβα στο θέατρο που παίζει.

Έπειτα από την δημόσια συγγνώμη του ο ηθοποιός αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συναδέλφους του που του στάθηκαν και τον υποστήριξαν σε όλη αυτή την ιστορία που ούτε ο ίδιος φανταζόταν την εξέλιξη της.

Ενώ με ένα Instagram story, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης έγραψε ένα μήνυμα για τους συμπρωταγωνιστές του στο θέατρο, τους οποίους χαρακτήρισε «γλύκες».

«Οφείλω ένα δημόσιο τεράστιο ευχαριστώ σ’ αυτούς τους ανθρώπους. Σε έναν προς έναν. Αρχικά γιατί είναι γλύκες» έγραψε αρχικά ο ηθοποιός στην φωτογραφία που ανέβασε.

«Στον Αντώνη Καρυστινό γιατί σαν άλλος Φίλιπ (όποιος έχει δει την παράσταση ξέρει) έφτασε τρέχοντας στο τμήμα να είναι δίπλα μου. Στη Τζωρτζίνα Λιώση η οποία μου έφερε πράγματα και έμεινε μέχρι τέλους και μετά έτρεξε σπίτι μου να αναλάβει την Όλιβ. Στη Χρύσα Μιχαλοπούλου η οποία έκανε τηλεφωνήματα σε ανθρώπους που έγραφαν ότι τους κατέβαινε. Στον Σταύρο Καλλιγά που εκείνο το δευτερόλεπτο δεν ήταν παρών αλλά προσέφερε απλόχερα τη στήριξή του. Στον Μιχάλη Ψαλίδα που είναι αδερφός παντοτινός» έγραψε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Τέλος, πρόσθεσε στην ευχαριστήρια ανάρτησή του τα εξής λόγια: «Όλα τα παραπάνω δεν είναι καθόλου αυτονόητα. Αυτοί είναι οι Άθικτοι. Πάνω αλλά κυρίως κάτω από τη σκηνή».