Η ανάρτηση του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton για τον θάνατο του Φίλιππου

Η ανάρτηση του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton για τον θάνατο του Φίλιππου

Σε ηλικία 99 ετών έφυγε από την ζωή ο Πρίγκιπας Φίλιππος και η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας μέσα από μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, ανακοίνωσε τον θάνατο του συζύγου της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο σύζυγός της Βασίλισσας Ελισάβετ το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούταν από διάφορα προβλήματα υγείας και μάλιστα στις 17 Φεβρουαρίου είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο, όπου είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς.

Πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον Δούκα του Εδιμβούργου μέσα από τα social media και ανάμεσα σε αυτούς και ο εγγονός του πρίγκιπας William και η σύζυγός του Kate Middleton.

Ο William και η Kate Middleton κοινοποίησαν μια φωτογραφία του Φίλιππου στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram και έγραψαν:

«Με βαθιά θλίψη, η Αυτού Μεγαλειότητα, η Βασίλισσα ανακοίνωσε το θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, της Αυτοκρατορίας του Πρίγκιπα Φίλιππου, του Δούκα του Εδιμβούργου. Ο βασιλιάς του, πέθανε ειρηνικά σήμερα το πρωί στο Κάστρο του Windsor. Βασιλική Οικογένεια ενώνεται με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να θρηνήσει την απώλεια του. Περαιτέρω ανακοινώσεις θα γίνουν σε εύθετο χρόνο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια ακριβώς ανάρτηση έγινε και από τον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας.