Η ανάρτηση του Νότη Σφακιανάκη μετά τη σύλληψή του και το κλείσιμο του προφίλ του λίγη ώρα μετά

Η ανάρτηση του Νότη Σφακιανάκη μετά τη σύλληψή του και το κλείσιμο του προφίλ του λίγη ώρα μετά

Την πρώτη αντίδραση του Νότη Σφακιανάκη μετά τη σύλληψή του και την παρουσία του στην Ευελπίδων, έκανε η εκπομπή «Ευτυχείτε».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Νότης Σφακιανάκης έκανε μια σκληρή ανάρτηση και στη συνέχεια έκλεισε το προφίλ του στο Instagram.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «Ευτυχείτε», το προφίλ είναι όντως του τραγουδιστή, κάτι που επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας.

«Η αγάπη σας χρόνια τώρα εκδηλωμένη! Η στήριξή σας έμπρακτη σε κάθε δύσκολη στιγμή! Το ηθικό δίδαγμα όμως της ιστορίας, πως το κράτος του κ@λου αλληλένδετα με πληρωμένους δημοσιογράφους και χρεωμένα κανάλια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας λειτουργούν με γνώμονα το διαίρει και βασίλευε, προστατεύοντας τα λαμόγια, τους εγκληματίες, τους παιδεραστές τους βιαστές του φοροφυγάδες… Απεναντίας για όλους εμάς τους υπολοίπους, μπορεί να συμπεριφέρεται και να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελος του σαθρού συστήματος, κερδίζοντας νούμερα “ευρά” γελοιοποιώντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Υ.Γ.1 Μην μασάτε με τη μ@λακία που μας πασάρουν.

Υ.Γ.2 Είναι τόσα πολλά τα μηνύματα και ιστορίες σας, που με φιμώνει το Instagram να τα επαναδημοσιεύσω» ήταν η ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Πέμπτης ο Νότης Σφακιανάκης.